Cast update za štrebere - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cast update za štrebere

Cast update za štrebere

Kevin Spacey/'Privedite.. II, McGregor, Jackman, Close/remake, Gladiator II, Uma Thurman/Super Ex, Salma Hayek/Sin City II, Keith Richards/Pirati II, III…

filmski.net 13.07.2005 0 komentara

Cast update za štrebere

Kevin Spacey privezao se još jednom za ulogu Rogera 'Verbala' Kinta u nastavku legendarnog trilera 'Privedite osumnjičene'. Dogovor je pao nedavno za vrijeme snimanja Supermanovog nastavka u Australiji, a osoba koja povezuje ta dva filma je redatelj Brian Singer. Uloga Verbala Spaceyu je donijela, osim Oscara za sporednu mušku ulogu, i kultni glumački status kojeg bi malo, po malo mogli poljuljati njegovi nespretni pokušaji skrivanja vlastite (homo)seksualnosti. Što se ne ugleda na kolegu Sir Iana McKellena!?

Ewan McGregor, Hugh Jackman i Glen Close pristali su svoj obol dati filmskoj verziji Andrew Lloyd Webberovog mjuzikla 'Sunset Boulevard' u kojem je dama glumila ulogu Norme Desmond, koju će sada i reprizirati. Mjuzikl se, pa tako i ova novonajavljena filmska verzija, temelje na filmu iz 1950. godine u kojem su glavne uloge odigrali Gloria Swanson i William Holden. Premijera se očekuje za Božić 2006.

Ako je vjerovati glumcu Djimonu Hounsou, priprema se nastavak Scottovog 'Gladijatora' i to bez obzira na smrt glavnoga lika, generala Maximusa Decimusa Meridiusa u izvedbi Russela Crowea. Hounsu je u 'originalu' glumio roba koji se borio s Maximusom, a u ovom bi se dijelu mogao pojaviti u nekoj od glavnih uloga. Istom je prilikom izjavio i da scenaristi baš i nisu sretni situacijom koju imaju, obzirom da je i polovica drugih glavnih likova umrla, ali score od pet Oscara te 2001. godine, dva Zlatna globusa, pet BAFTAi… zasigurno ih tjera da iznađu kakvo 'kvalitetno' rješenje.

Teta Uma Thurman zaigrat će pokraj Lukea Wilsona u filmu kojeg smo vam već najavili – 'Super Ex'. Možda je izlišno, ali evo mi ipak potcrtavamo – njen će lik biti ta Super Ex bejb tj. Wilsonova bivša djevojka koja će se koristiti nadnaravnim moćima protiv svog bivšeg dečka. Što se mi to ponavljamo? Ma, ne… nismo mi krivi.

'Salmu Hayek imam na umu uvijek kada se spremam snimati neki fim. Bilo da se radi o ženskoj ili muškoj ulozi,' fino je to objasnio pop-redatelj Robert Rodriguez. Tako joj je pronašao i jednu ulogu u nastavku mega-pop 'Sin Cityja' u kojem se Oh! Mickey Rourke obavezao reprizirati svoju ulogu Marva, a nije mrsko 'ponoviti se' niti Cliveu Owenu. Predmet filmske adaptacije je Frank Millerova strip avantura 'A Dame to Kill For' (naslovna).

Keith Richards, role model za ulogu kapetana Jacka Sparrowa kojeg je u 'Piratima s Kariba' izguštao Johnny Depp, potpisao je makar jedno pojavljivanje u nekom od brojnih najavljivanih nastavaka. Uz zrnce logike u ovom sumanutom 'nastavci, nastavci, nastavci' filmskom svijetu, Keith će uprizoriti kapetanovog oca. Nebrojeno puta restauriranu rock zvijezdu na ovaj je pothvat nagovorio Depp, koji je cijelo vrijeme isticao da je svoju ulogu gradio imajući na umu super-cool-rock-Richardsa.

Uf, otpust.

Komentari

Nema komentara.