Nicole Kidman treba pojastučiti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nicole Kidman treba pojastučiti

Nicole Kidman treba pojastučiti

Mršavost je u modi, ali muškarci vole obline – shvatila je to i Nicole Kidman koja će za još jednu ulogu morati trpjeti dugotrajna kozmetička prepravljanja.

04.06.2004 0 komentara

Nicole Kidman treba pojastučiti

Na snimanju filma 'Sati', Nicole su svaki dan lijepili umjetni nos kako bi što više nalikovala spisateljici Virginiji Woolf. Nos nije bio baš… najskladniji pa su mnogi šuškali kako su lijepu glumicu morali poružniti za ulogu. Na dodjeli Oscara 2002. godine njezin nos je bio glavna tema večeri jer je Nicole nagrađena kao najbolja glumica.   

Tada joj je moglo i imponirati što je prelijepa za ulogu, ali što će misliti kada počne snimanje 'The Producers'? U toj ekranizaciji popularnog brodvejskog mjuzikla Australka Nicole će glumiti Ullu - tajnicu švedskog porijekla, a znate i sami kakve su Šveđanke…

Da bi od mršuljave Nicole stvorili bujnu, raskošnu skandinavku, šminkeri će je morati malo 'podstaviti' na pravim mjestima. Nadajmo se samo da glumica neće razviti neke komplekse kad joj počnu trpati vatu u grudnjak. Ne bi bilo lijepo da i ona posegne za plastičnim kirurgom i svoju krhku figuru preobrazi u silikonsku nakupinu.

Mjuzikl Mela Brooksa na veliko će platno prenijeti studio Universal, a glavne uloge imati će Nathan Lane i Matthew Broderick. Oni su glumili i u kazališnoj predstavi, a sada će ponovit uloge dvojice brodvejskih producenata koji smišljaju kako da se obogate preko noći. Odluče prikupiti mnogo novaca i s njima napraviti lošu predstavu koja će propasti već nakon prvog prikazivanja. Na prvi pogled imaju sve preduvjete za to – grozan scenarij, šlampavog redatelja i naivnu švedsku tajnicu Ullu u glavnoj ulozi.

Ulline grudi inspiriraju mnoge šale u predstavi pa je sam Mel Brooks dao direktivu da se Nicole 'popuni'. S njim se (valjda) slaže i Broderick: 'Mislim da bi je trebali obložiti, valjda,' rekao je za Reuters. On s Nicole glumi u 'Stepford Wives' koji će sljedeći tjedan imati premijeru u američkim kinima, a čini se da je dosta uzbuđen što će opet zajedno snimati: 'Mogla bi izgledati k'o Šveđanka. Visoka je, a mislim da je to dobro. Dobra je to uloga za nju. Jedva čekam. Mislim da će biti super.'

Ah, ti dečki, samo im spomenite velike sise i već počnu sliniti k'o bebači…

Komentari

Nema komentara.