Friške filmske najave - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Friške filmske najave

Friške filmske najave

Novi filmovi redatelja Petera Jacksona, Seana Penna, Kimberly Pierce, Ume Thurman i potpuno novi - 'Hulk'!

p.h. 12.06.2006 0 komentara

Friške filmske najave

Peter Jackson ganja prava na roman Urija Gellera 'Ella'. Izraelski psihokinetik / naslovna / s talentom za savijanje bešteka i 'Gospodar prstenova' Jackson susreli su se nedavno kako bi ugovorili snimanje filma po Gellerovoj knjizi o, gle čuda, djevojci koja otkriva da posjeduje moć savijanja.

Castu Sean Pennovog filma 'Into the Wild' pridružili su se oscarovci William Hurt ('Poljubac žene pauka') i Marcia Gay Harden ('Pollock'). Drama je glumčev četvrti redateljski pothvat, a temelji se na adaptaciji romana Jona Krakauera o mladiću Christopheru McCandlessu (Emile Hirsch) koji se po završetku studija, 1992. stopom uputio u divljinu Aljaske, da bi četiri mjeseca kasnije bio pronađen mrtav u pustari. Oskarovski duo će glumiti ožalošćene roditelje preminulog stopera.

Kimberly Pierce, redateljica filma 'Dečki ne plaču', snima ratnu dramu 'Stop- Loss' o Teksašaninu, iračkom veteranu koji se odbija vratiti na ratište. Uloga veterana dodijeljena je Mr. Whiterspoonu, Ryanu Phillippeu, a uz njega će zaigrati i australska zvijezda u usponu Abbie Cornish ('Somersault', viđen na ZFFu, 'Candy')

Uma Thurman će zaigrati trileru 'In Bloom' redatelja Vadima Perelmana koji je debitirao dramom 'Kuća od pijeska i magle'.  Thurmanova glumi ženu koja pokušava sastaviti komadiće svog života nakon što se zatekla u školskoj pucačini. U 'Kući pijeska..' Jennifer Connelly glumi ženu čiji se život pak raspada na komadiće.

Ang Leejeva verzija 'Hulka' nije se svidjela Marvelovcima, matičnoj kući tog strip junaka, pa su se sad sami prihvatili ufilmljavanja istog, saznajemo s Guardiana. Marvelov Producent Avi Arad se u nedavnom intervjuu pokušao izvući: 'Jako mi se svidio Leejev film, ali nije bio dovoljno 'stripovski', sad nam je u planu napraviti film koji će biti mnogo bliži stripu.' I 'maknut' još koji dolar, rekli bi neki.

Komentari

Nema komentara.