Lucky Lucy i Uma Prime - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Lucky Lucy i Uma Prime

Lucky Lucy i Uma Prime

Ne, ne radi se o još jednoj preradi imena poznatih glumica za potrebe porno industrije. Lucy Liu i Uma Thurman jure 200 na sat nakon Kill Billa.

30.08.2004 0 komentara

Lucky Lucy i Uma Prime

'Lucky Number Sleven' naziv je gangsterskog noir filma u kojem je za glavnu mušku ulogu odabran Josh Hartnett, a Lucy se još nećka bi li mu se pridružila. Za sexy Lucy predviđena je uloga sexy pogrebnice koja pomaže Slevenu (Hartnet) da lažira svoju smrt, što bi ga spasilo zle sudbine koju su mu namijenili gangsteri. U ovom redateljskom uratku Paula McGuigana mafija, za razliku od inače, nije talijanska već se sukobljavaju crnački i židovski gangovi.

Da li se još netko sjeća Sandre Bullock? Ne..! E, pa izgleda da će situacija još neko vrijeme ostati takva jer je dotična odustala od scenarističko-redateljskog projekta Bena Youngera 'Prime' jer je inzistirala na strogoj kontroli scenarija (što joj nije udovoljeno), a sve je vjerojatnije da će je zamijeniti Uma Thurman. Kako snimanje započinje u rujnu, ubrzo ćemo vas obavijestiti da li je Uma Kill Bill pristala zaigrati tridesetneštogodišnjakinju koja se zaljubljuje u sina (Bryan Greenberg) svoje terapeutkinje (potvrđena Meryl Streep).

Komentari

Nema komentara.