Nit ću pjevat, nit plesat neću - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nit ću pjevat, nit plesat neću

Nit ću pjevat, nit plesat neću

…odlučna bijaše Nicole Bjelokost, a osim toga milije su mi karakterne uloge od seksi poza i lažnih švedskih tajničkih rečenica.

m.n. 13.12.2004 0 komentara

Nit ću pjevat, nit plesat neću

Priznajte kidmanoljupci koliko dugo mi tupimo da je žena prenatrpana! Priznajte! Nije da smo coprali, stvarno je bilo istina – čak nas je i Variety potvrdio, prelijepa singlica Nicole Kidman odustaje od naumljenog joj mjuzikla 'Producers' za koji se bila obećala redatelju Melu Brooksu. Producenti Nathan Lane i Matthew Broderick pred sobom imaju nezahvalan zadatak – pronaći novu osobu koja bi utjelovila mačkastu tajnicu Ullu.

Glasnogovornik dive rekao je da Nicole neće imati dovoljno vremena (ma nemojte!!!) uvježbavati pjesme i plesne točke, jer se mora mala pripremati za snimanje
'Eucaliptusa' u kojem će se pojaviti uz Russella Crowea i Geoffreya Rusha, a još k tome trenutno snima 'Bewitched'. S druge strane možda se megalomanki i nije svidjelo što se mora samo histerično hihotati i biti seksi ili što bi joj ekipa malo podebljala poprsje. Ah što je taština! Štovatelji mjuzikla, naš duboki naklon i sućut. Ne brinite, već će vam manična Nicky sve nadoknaditi.

Komentari

Nema komentara.