Kompletiraju se filmske ekipe - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kompletiraju se filmske ekipe

Kompletiraju se filmske ekipe

50 Centa će režirati Jim Sheridan, Nicole Kidman dala zeleno svjetlo Wong Kar Waiu, a njegova dugogodišnja muza, Gong Li, već snima naveliko.

m.n. 18.10.2004 0 komentara

Kompletiraju se filmske ekipe

Prema hollywoodreporteru, na pomolu je jedna od najintrigantnijih holivudskih suradnji; irski redatelj Jim Sheridan pridružuje se reperu 50 Centu (što je iznenađujuće) na snimanju gangsterskog filma 'Locked and Loaded', autobiografskoj 50 Centovoj priči. Nositelji projekta su Paramount Pictures i MTV Films. Ovaj film je tek prvi koji će se snimiti unutar tri godine suradnje i povezati renomirane glazbenike i redatelje. Takva kombinacija je automatski dobitna za neku širu mlađu publiku, a s druge strane ne obećava mnogo.

Sheridan je nedavno režirao 'In America', poluautobiografsku priču o odrastanju u New Yorku, te je zajedno s kćerima Kirsten i Naomi nominiran za Oscara u kategoriji najorginalnijeg scenarija. Glazbeni će dio filma pokriti 50 Cent, Eminem i Dr.Dre.

Najveća pak holivudska mačka, Nicole Kidman potvrđuje da će glumiti u 'The Lady From Shanghai'. Čini se da nije ni puno razmišljala i trošila svoje dragocjeno vrijeme, budući da već odavno žudi raditi s genijalnim Wong Kar Waiem. Već smo vam rekli da je film obavijen tajnom, baš kako što to majstor voli. U svakom slučaju, iako se ne zna da li će film biti remake Wellesovog djela iz 1947., snimanje je u toku.

U 'The Lady From Shanghai' vidjet ćemo (ako budemo te sreće) i divnu Gong Li koja je već počela sa snimanjem. Ljepuškasta Kineskinja je već surađivala s Kar Waijem na projektu 'Eros', točnije u prvom dijelu 'The Hand', koji je trenutno u postprodukciji, kao i na filmu '2046'. Očito da mu se svidjela. Proslavila ju je suradnja s Zhang Yimou-om koji ju je još 1987. dok je bila studentica prvi put angažirao za glavnu ulogu u filmu 'Red Sorghum'.

S njim je bila, ne bi vjerovali, u dugoj vezi, što se odrazilo i na poslovnom planu i filmskom platnu. Još bi dugo formirala istočnjačku kinematografiju da se nisu posvađali. Prva uloga na engleskom bila joj je u filmu 'Chinese Box' s Jeremyem Ironsom, a osim na Kar Waievom filmu, angažirana je ui u ekranizaciji popularne knjige 'Sjećanja jedne gejše'. Najpoznatija je kineska glumica na zapadu, a osim što je lijepa i mota se oko redatelja, sudeći po angažmanima, ima i puno talenta.

Komentari

Nema komentara.