Svi nešto pregovaraju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svi nešto pregovaraju

Svi nešto pregovaraju

Dva nova filma zahtijevaju mnoštvo pregovora i akrobacija s rasporedima. Najteže je nagovoriti divu Nicole Kidman, ali i Marka Wahlberga. Tko bio rekao!

m.n. 13.10.2004 0 komentara

Svi nešto pregovaraju

Paramount Pictures je u žestokim pregovorima. Novost je da je John Singleton, koji je nedavno dovršio '2 Fast 2 Furious', prihvatio režirati film Loreza Bonaventure 'Four Brothers', a da Mark Wahlberg još uvijek razmišlja, javlja Reuters. 'Four Brothers' je drama o blizancima koji žele osvetiti smrt svoje majke. Wahlberg je ovih dana prilično pretrpan poslom, a i ponudama – u SAD se počeo prikazivati 'I Heart Huckabees', a već je dogovoreno da će glumiti u 'The Italian Job 2'. Singleton je poznat po svojim vrlo širokim interesima – prošli mjesec je s Midway Gamesom pristao raditi na komjuterskoj igrici 'Fear and Respect', a širem je publikumu poznat po 'Baby Boy'-u, 'Shaftu' i 'Boyz N the Hood'.

Pregovara i ekipa koja snima 'Eucaliptus', o čijoj smo vas radnji obavijestili neki dan. Russel Crowe je pristao glumiti u romantičnoj drami što je namamila njegovu dugogodišnju prijateljicu, zemljakinju, a prema nekim žućim izvorima i nekad vrlo intimnu poznanicu, veliku Nicole Kidman, saznali smo na comingsoon-u. To bi bilo prvi put da se ova dva oskarovca pojave zajedno na platnu. Nicole, koju, naravno, gotovo svi žele u svom filmu, je nedavno završila snimanje političkog trilera 'The Interpreter' Sydneya Polacka. Kidmanica se dvoumi oko priče o drvetu jer je naprosto prenatrpana poslom i najveći joj je problem ugurati to u raspored – glumi u komediji 'Bewitched', mjuziklu 'The Producers', Scottovom 'Emma's War', s Jennifer Lopez u 'Americans Darlings' i još k svemu u Luhrmannovom novom 'Alexander the Great'. Snimanje Eukaliptusa trebalo bi početi slijedeće godine.

Komentari

Nema komentara.