Bond 21 - Angelina Jolie vs Sir Ben Kingsley - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bond 21 - Angelina Jolie vs Sir Ben Kingsley

Bond 21 - Angelina Jolie vs Sir Ben Kingsley

Kad nešto hoćeš – kaži to novinarima. Tako je i Sir Ben Kingsley objavio da želi ulogu zločinca u novom James Bondu ne sluteći tko mu je konkurent.

03.09.2004 0 komentara

Bond 21 - Angelina Jolie vs Sir Ben Kingsley

21. izdanje super stajliš špijunske sage, čini se, započelo je sa promocijom debelo prije no što je odabran i glavni glumac, glavom i bradom Bond 007. U novom 'broju' scenaristi se bave samim Bondovim počecima koji sežu sve do koledža (što je vjerojatno i razlog zbog kojeg je čiko Brosnan i otpao:).

Pitanje je prestiža, dobrog honorara i ponajviše odličnog pr-a dobiti neku od uloga u James Bondu. Sasvim svejedno radi li se o tajnom agentu, njegovoj seksi družici, glavnom negativcu ili pak autoru(ici) glazbe za tu posebnu epizodu.

Do sada smo svjedočili, dakle samo što se ovog još nesnimljenog 21. po redu tiče, pravoj sapunici oko toga tko će preuzeti glavnu ulogu (Bana, Farell, Bloom, Brosnan, Firth, Bale, Everet...), tko će mahati redateljskom palicom (Tarantino?!?, Martin Campbell), grebanju za ulogu ljepotice (Britney Spears, Kylie Minogue, Nojka Fuyjiwara, Keira Knightley), a mogući glazbeni konkurenti su Mariah Carey (jeah!!), Eminem, Atomic Kitten (who?!?), Cher (hm..).

I naslovni i ovaj plakat teaseri su za Bonda No 21

Spisku se elegantno pridružio i Ben 'zovite me Sir' Kingsley izrazivši želju da da upravo njegovo visočanstvo bude glavni Bond zločinac. Kingsley se nije mogao niti nadati tko će mu biti glavni konkurent za ulogu. Dugonoga, dugokosa, zelenooka i punih usana, ubojite pune trojke s pet borilačkih vještina u malom prstu i neustrašivosti o kojoj čiko Kingsley može samo sanjati – Angelina Jolie koja je gotovo u isti dan objavila svoju veliku želju još iz djetinjstva - da jednog lijepog dana bude Bond zločinka. Pa, nek' igre započnu!

Mi se veselimo nadmetanju:) A za koga vi navijate, onako usputno?

Ps. 18. studenoga 2005. datum je za kada su producenti najavili premijeru.

Komentari

Nema komentara.