Najgori DVD ikad - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najgori DVD ikad

Najgori DVD ikad

Erotski triler 'Showgirls' ismijale su i kritika i publika, a sada tvorci tog velikog neuspjeha s DVD-izdanjem filma dokazuju da se znaju smijati i na svoj račun.

28.07.2004 0 komentara

Najgori DVD ikad

'Showgirls' je objavljen 1995., a otada ih se mladim filmašima navodi kao školski primjer 'kako stvari ne treba raditi'. Komercijalni i kritički neuspjeh filma nije spriječio HRT da otkupi taj film pa smo 'Showgirls' imali prilike vidjeti u nekoliko navrata – jednom čak i u udarnom terminu oko Nove godine.

O 'Showgirls' se i dan-danas priča i zbija šale na njihov račun, što znači da su još uvijek aktualne, makar i u negativnom smislu. MGM-u koji je distribuirao film to je bilo dovoljno da se odluči na riskantan korak i izda neslavni film na specijalnom DVD-u.

V.I.P. izdanje sadržavati će cijeli paket popratnih materijala. Biti će tu čak i set čaša za žestice, kao i komplet igraćih karata za pijane igrice iz 'Showgirlsa'. Cuga, nažalost, 'is not included' , ali zato za utjehu dobijete sjvjetlucavi poster glavne glumice Elizabeth Berkley, plus povez za oči i kolačiće za igricu 'pribodi kolačić na showgirl'.

Na DVD-u se osim filma nalazi i kratki tečaj lap-dancea i audio komentar pod naslovom 'Najbolji film ikad snimljen'. Film je režirao Paul Verhoeven, a grozan scenarij i prestašno glupe dijaloge osmislio je Joe Eszterhas, koji je poslije toga jako teško nalazio poslove u Hoollywoodu. Što je najtužnije, ta dvojica su zajedno snimili 'Sirove strasti'.

Elizabeth Berkley je uloga striptizete koja postaje showgirl u Las Vegasu zamalo uništila karijeru (što i ne bi bio veliki bad:), a od filma nisu puno koristi imali ni drugi glumci - Kyle MacLachlan i Gina Gershon. 'Seksi scena' koju su MacLahlan i Berkleyeva snimili u bazenu proglašena je jednom od najgorih i najneuvjerljivijih u svjetskoj povijesti, a razgovor Berkleyeve i Gine Gershon o jedenju pseće hrane proglašen je najbizarnijim.

Želite li posjedovati ovo čudo u svojoj DVD-teci klik ovdje! 

Komentari

Nema komentara.