Najviše se traži Harry Potter - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najviše se traži Harry Potter

Najviše se traži Harry Potter

Gledatelji najviše iščekuju dolazak sljedećeg Harryja Pottera, a najsexy glumci su im Johnny Depp, Natalie Portman i Penelope Cruz.

s.p. 29.12.2010 0 komentara

Najviše se traži Harry Potter

Jedna božićna anketa obavljena među 1000 kinogledatelja otkrila je da i muškarce i žene u 2011. najviše zanima - posljednji film o Harryju Potteru! Anketa stranice Fandango.com otkrila je da je najiščekivaniji film 'Harry Potter i darovi smrti - 2.dio', a kada je trebalo odabrati sljedeći film, glasači su se podijelili prema spolu. Tako su gledateljice na 2. mjesto stavile 'Sumrak sagu: Praskozorje - 1.dio', a dečke više zanima tulumarenje pa je njihov drugi izbor - 'Mamurluk 2'!

Oba spola slažu se i u tome da je najsexy glumac Johnny Depp, dečkima je na drugom mjestu Ryan Reynolds, a ženama je drugi izbor simpatični 'zloćko' Robert Downey Jr. Zanimljivo je da su muškarci za najseksipilniju glumicu izabrali 'vječnu curicu' Natalie Portman, a ženama je najljepša rasna Španjolka Penelope Cruz.

I muškarcima i ženama na drugom mjestu liste najseksipilnijih glumica je završila Angelina Jolie, a njezin film nećete trebati puno iščekivati - 'Turist' (u kojem glumi i sexy Johnny Depp!) dolazi u naša kina 13.01.2011.

Komentari

Nema komentara.