Publika nagradila Harryja Pottera - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Publika nagradila Harryja Pottera

Publika nagradila Harryja Pottera

'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio' dobio je veliki dar - glavne nagrade na People's Choice Awards! A zašto 'Praskozorje' nije ništa osvojilo?

s.p. 12.01.2012 0 komentara

Publika nagradila Harryja Pottera

I ove godine su održane Nagrade po izboru publike (People's Choice Awards), a veliki pobjednik je 'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio'. Osim što je u kinima bio najgledaniji film 2011., posljednji 'Harry Potter' je i na ovim nagradama potvrdio da ga publika voli te je osvojio 4 nagrade, uključujući i one za omiljeni film, akcijski film, ansambl i adaptaciju.


'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio', trailer.

Najboljom dramom proglašena je 'Voda za slonove', a za omiljenog glumca je opet izabran Johnny Depp. Emmu Stone proglasili su i omiljenom glumicom i omiljenom komičarkom, a najboljim komičnim glumcem proglašen je Adam Sandler.

Najboljom komedijom proglašene su 'Djeveruše', a omiljena filmska zvijezda mlađa od 25 godina je Chloe Moretz. Ako se pitate kako to da ove godine na nagradama nije dominirao film iz serijala 'Sumrak', 'Sumrak saga: Praskozorje - prvi dio', odgovor je jednostavan - krenuo je u kinodistribuciju tek u studenom, pa se ove godine nije ni mogao kandidirati. Listu svih dobitnika možete pročitati na ovom linku.

Komentari

Nema komentara.