J.K.Rowling još radi na Potteru - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      J.K.Rowling još radi na Potteru

J.K.Rowling još radi na Potteru

Autorica Harryja Pottera obećala je da neće pisati nove romane o mladom čarobnjaku, ali ipak preko Interneta najavljuje novi projekt.

s.p. 17.06.2011 0 komentara

J.K.Rowling još radi na Potteru

Mjesec dana prije izlaska posljednjeg filma o Harryju Potteru pojavila se zagonetna internetska stranica Pottermore.com ('još Pottera.com'). Na stranici se zasad mogu vidjeti samo slike sove, najava 'uskoro dolazi', potpis J.K.Rowling i link na njezin You Tube kanal. Na You Tubeu možete pročitati samo naslov 'Objava J.K. Rawling' i sat koji odbrojava sekunde do 23. lipnja u 13 sati (po našem vremenu).


'Harry Potter i darovi smrti - 2. dio', trailer.

Hoće li Rawling 23. lipnja najaviti pisanje novog romana o Harryju Potteru? Malo vjerojatno - i njezin odvjetnik i njezin glasnogovornik su potvrdili da neće biti novog romana!

Britanski mediji nagađaju da bi Rawling mogla najaviti da će Pottermore.com postati središnja internetska stranica za obožavatelje Pottera. Na toj stranici bi mogli očekivati interaktivni sadržaj, igrice, enciklopediju posvećenu svijetu Pottera, nagradne igre i obrasce za narudžbu knjiga i DVD-a. Pravu istinu saznat ćemo u četvrtak, a prije toga možete pogledati najnoviji trailer za 'Harryja Pottera i darove smrti - 2. dio'.

Komentari

Nema komentara.