Tinejdžeri izabrali Harryja Pottera i Pomrčinu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tinejdžeri izabrali Harryja Pottera i Pomrčinu

Tinejdžeri izabrali Harryja Pottera i Pomrčinu

Na Nagradama po izboru tinejdžera pobijedili su 'Sumrak saga: Pomrčina' i posljednji filmovi o Harryju Potteru.

s.p. 08.08.2011 0 komentara

Tinejdžeri izabrali Harryja Pottera i Pomrčinu

Održane su 13. Teen Choice Awards, a i na ovogodišnjoj dodjeli pobijedile su teen zvijezde. Većinu nagrada dobio je zadnji film o Harryju Potteru, a zanimljivo je da su nagrađena oba dijela tog filma. Tako je 'Harry Potter i Darovi smrti – 2. dio' proglašen najboljim SF/fantasy filmom i filmom ljeta, a Daniel Radcliffe i Emma Watson su proglašeni ljetnim zvijezdama, dok je 'Harry Potter i Darovi smrti – 1. dio' dobio nagradu za najbolju fantastičnu glumicu (Emma Watson), najboljeg negativca (Tom Felton) i najbolji poljubac (opet Daniel i Emma). 


'Harry Potter i Darovi smrti – 2. dio'.

'Sumrak saga: Pomrčina' je također osvojila nekoliko nagrada, Taylor Lautner je proglašen najboljim fantastičnim glumcem, dok su Kellan Lutz i Ashley Greene proglašeni najvećim 'kradljivcima scena'. Robert Pattinson je osvojio nagradu za dramskog glumca za 'Vodu za slonove', a ostale dramske nagrade uzeli su 'Crni labud' i Natalie Portman. U akcijskim kategorijama trijumfirali su malo stariji, ali još uvijek popularni glumci: Angelina Jolie i Johnny Depp koji su proglašeni najboljim akcijskim zvijezdama za nastup u 'Turistu'.

Inače, čak se i na ovoj dodjeli razgovaralo o američkoj dužničkoj krizi, pa je i Ashton Kutcher poučio tinejdžere da ne troše više nego što imaju. Popis svih ovogodišnjih laureata možete potražiti na službenim stranicama.

Komentari

Nema komentara.