Narod bira mlade nade - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Narod bira mlade nade

Narod bira mlade nade

Tko je najljepši, kome se smiješe nagrade, a tko će uvijek imati podršku publike? Glasovi gledatelja odlučuju tko je najbolji mladi glumac!

s.p. 22.10.2010 0 komentara

Narod bira mlade nade

Počele su prednominacije za Izbor publike (People's Choice) u kojem glasovi gledatelja odlučuju dobitnike. Partner te nagrade, Moviefone, objavio je listu 25 glumaca starih do 25 godina, a čitatelji s te liste trebaju izabrati one najpopularnije, najuspješnije i najperspektivnije.

Dosta navedenih glumaca nastupa u slavnim franšizama - Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner su zvijezde 'Sumraka', a Daniel Radcliffe i Emma Watson još uvijek su zauzeti promocijom Harryja Pottera. Neki od tih mladih glumaca već imaju zavidnu karijeru (Ellen Page, Amanda Seyfried), a neki tek počinju (Jaden Smith, Hailee Steinfeld). Jennifer Lawrence stječe ugled nastupima u art filmovima ('Ravnica u plamenu', 'Zimske kosti'), baš kao i Jamie Bell ('Billy Elliot', 'Hallam Foe'), a neki su još uvijek najpoznatiji po svojim teen filmovima i serijama (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Blake Lively).

Zvijezde 'Kick Assa' Aaron Johnson i Chloe Moretz /naslovna/ već imaju uspješne art filmove (Aaron je Lennon u 'Johnu Lennonu: Dečku koji ne obećava', a Chloe je zvijezda američke verzije horora 'Neka uđe onaj pravi'), a sestra Dakote Fanning, Elle Fanning, proslavit će se nagrađivanim filmom 'Nigdje' kojeg još čekamo u kino distribuciji. Na listi su još i Alex Pettyfer, Emma Roberts, Saoirse Ronan, Emma Stone, Mia Wasikowska, Emily Browning, Michael Cera te Shia LaBeouf koji vjerojatno nije izgubio svoju popularnost. Prva faza glasanja traja do 9. studenog, kada će biti objavljena imena 5 glumaca koji će biti nominirani za ovu nagradu, a zatim možete očekivati objavu dobitnika nagrade na ceremoniji koja se održava 5. siječnja 2011. 
Komentari

Nema komentara.