Kreće sezona nagrada! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kreće sezona nagrada!

Kreće sezona nagrada!

Robert de Niro će dobiti Zlatnog globusa za životno djelo, a posljednji 'Sumrak' sprema se osvojiti nagradu - po Izboru naroda!

s.p. 10.11.2010 0 komentara

Kreće sezona nagrada!

67-godišnjem Robertu De Niru će na sljedećoj dodjeli Zlatnih globusa biti uručena Nagrada Cecil B. DeMille za životno djelo! Samo godinu dana nakon što je ta nagrada uručena njegovom prijatelju Scorseseu, ovo priznanje odlazi glumcu koji već ima jednog Globusa u vitrini, i to onog za nastup u Scorseseovom 'Razjarenom biku'. 68. dodjela Zlatnih globusa održat će se u nedjelju, 16. siječnja 2011., a vodit će ju komičar Ricky Gervais.

Objavljene su i nominacije za People’s Choice Awards iliti 37. Nagrade po izboru publike. Najviše filmskih nominacija dobila je 'Sumrak saga: Pomrčina' koja je osvojila 8 nominacija, među kojima i one za omiljeni film i dramu, s tim da su Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner osvojili višestruke nominacije. Pattinson i Stewart su nominirani i u kategoriji omiljenih zvijezdi do 25 godina, a u konkurenciji su još i Emma Watson, Vanessa Hudgens i Zac Efron.

Osim 'Pomrčine', za nagradu najboljeg filma bore se još i 'Alisa u zemlji čudesa', 'Početak', 'Iron Man 2' i 'Priča o igračkama 3'. Svi nominirani nalaze se na linku ovdje, a internetsko glasanje je otvoreno na službenim stranicama sve do 7. prosinca. Proglašenje dobitnika bit će na ceremoniji koja se održava 5. siječnja, a vodit će ju Queen Latifah.

Komentari

Nema komentara.