Neka uđu vampiri, zmajevi i čudovišta - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Neka uđu vampiri, zmajevi i čudovišta

Neka uđu vampiri, zmajevi i čudovišta

Neka uđe rimejk švedskog horora! I duhovi Španjolskog građanskog rata! I vanzemaljska čudovišta u posjetu Meksiku!

s.p. 15.09.2010 0 komentara

Neka uđu vampiri, zmajevi i čudovišta

Znate kakvi su Amerikanci - čim vide neki dobar strani film, odmah ga obrade jer domaća publika ne voli čitati titlove! Zato je snimljen i 'Let Me In' - rimejk švedske horor drame 'Neka uđe onaj pravi', od kojeg se ježe mnogi filmofili jer ne žele gledati ušminkanu holivudsku verziju. Ipak, mladu glumačku postavu čine iskusni Kodi Smit-McPhee (dječak iz 'Ceste') te Chloe Moretz ('razbijačica' iz 'Kick Assa'), pa možemo očekivati efektnu interpretaciju likova, osobito ako znamo da oca tumači veteran Richard Jenkins ('Gost').

 


'Let Me In', trailer.

 

Kada na početku trailera imate upozorenje 'nadahnuto stvarnim događajima', onda sigurno ne očekujete - zmajeve! Pa, zmajevi su u biti prisutni samo u naslovu filma  'There Be Dragons', mračnoj drami koja se bavi događajima u Španjolskoj nakon građanskog rata. Glavni junak je novinar koji istražuje povezanost svog oca s utemeljiteljem tajne katoličke organizacije Opus Dei. Redatelj filma je Roland Joffe, a u raznolikoj glumačkoj ekipi su Dougray Scott, Olga Kurilenko, Geraldine Chaplin, Derek Jacobi i Lily Cole.

 


'There Be Dragons', trailer.

 

Nakon premijere trailera za 'Monsters', prve reakcije opisuju film kao ''Cloverfield' susreće 'Distrikt 9''. Priča se bavi invazijom vanzemaljaca koji se šire po američkom kontinentu, pa pola Meksika biva proglašeno 'zaraženom zonom' koja se nalazi u karanteni. Glavni junaci filma su turist koji pokušava izići iz karantene i domoći se SAD-a, a prati ga američki novinar. Film nema redateljskih i glumačkih zvijezdi, ali priča će sigurno biti zanimljiva svakom obožavatelju SF-a!

 


'Monsters', trailer.

 

Komentari

Nema komentara.