Šokantno Rođenje s Nicole Kidman - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šokantno Rođenje s Nicole Kidman

Šokantno Rođenje s Nicole Kidman

Novi film Kidmanice je pri kraju, no hoće li pred publiku u cijelosti nije poznato. Sporna je scena u kadi između gole glumice i desetogodišnjaka 'malo škakljiva'.

13.06.2004 0 komentara

Šokantno Rođenje s Nicole Kidman

Šokantna drama Jonathana Gazera naslovljena 'Birth' sadrži kontroverznu scenu u kojoj je Nicole Kidman gola u kadi s desetogodišnjim dječakom za kojeg vjeruje da je reinkarnacija njenog preminulog supruga. Goli dvojac u kadi se i poljubi, a producenti iz New Line Cinema uzvrpoljili su se, proglasili slike 'degutantnima', pobojali se i, za sada, odlučili zaustaviti film.  

Agencije koje bi trebale odraditi PR poslove vezane uz film već sada se hvataju za glavu i nazivaju taj posao noćnom morom. Film prati život udovice Anne (Nicole Kidman) koja se napokon miri sa smrću svoga supruga i nastavlja život. Uskoro se i zaručuje, ali susret s jednim dječakom (Danny Huston) uznemirit će stare duhove.

Uz Nicole Kidman i Dannyja Hustona, u filmu još glume i Cameron Bright, Lauren Bacall, Arliss Howard, Peter Stormare, Anne Heche i drugi. Nicole Kidman uskoro očekujemo u hit-preradi feminističke satire iz 1970-ih, crnoj komediji 'The Stepford Wives' gdje će glumiti uz Glen Close, Matthewa Brodericka, Bette Midler i Christophera Walkena.

Komentari

Nema komentara.