Witherspoon putuje u Kambodžu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Witherspoon putuje u Kambodžu

Witherspoon putuje u Kambodžu

Iako izgleda kao dvadesetogodišnje djevojče, Reese Witherspoon je posve ozbiljna poslovna žena – glumi, producira i vodi miran obiteljski život.

01.06.2004 0 komentara

Witherspoon putuje u Kambodžu

Reese je bacila oko i svoje manikirane noktiće na novi Paramountov film 'The Reckoning'. Ovaj projekt mogao bi za nju biti dvostruko unosan jer joj se osim glavne uloge smiješi i producentski posao. 'The Reckoning' će biti ekranizacija istoimenog triler-romana kojeg je napisao Jeff Long. Knjigu će u scenarij pretvoriti Ted Tally koji je 1991. nagrađen Oscarom za scenarij trilera 'Kad jaganjci utihnu'.

Radnja romana i filma vrte se oko fotoreporterke uglednih američkih novina New York Times. Ona se priključuje grupi vojnika i civila koji kreću na misiju u zaraćenu Kambodžu kako bi pronašli kosti nestalih vojnika. Priča proizašla iz Longove glave dijelom je i autobiografska jer je i on sam vodio uzbudljiv život i putovao po svijetu. Bavio se alpinizmom i penjao se na Himalaje, a radio je i kao povjesničar, novinar i izborni promatrač u Bosni i Hercegovini.

Witherspoon će ovaj film morati stisnuti između svojih raznih glumačkih i obiteljskih obaveza. Glumiti će u 'Sammyu', romantičnoj komediji u kojoj će utjeloviti žensku inačicu Doktora Doolittlea. Čuti će što životinje misle, a zaljubiti će se u muškarca koji tvrdi da ima istu tu sposobnost, s malom razlikom što on čuje mrtve ljude.

Do tada, glumica je angažirana na snimanju komedija 'The Proposal' o pripremama za vjenčanje i 'Sports Widow' o ženi koju izluđuje suprugova opsesija sportom. Šteta što se taj film počinje snimati tek nakon nadolazećeg europskog nogometnog prvenstva…. 

Komentari

Nema komentara.