Kad je Bon Jovi bio predivan? - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Kad je Bon Jovi bio predivan?

Kad je Bon Jovi bio predivan?

Osamdesetih?! Kad je svirao u bendu?! Kad je glumio u 'Seksu i gradu'?! Odgovor na predivno pitanje donosi dokumentarac...

s.p. 06.04.2009 0 komentara

Kad je Bon Jovi bio predivan?

Dokumentarac kojem je glavni junak Jon Bon Jovi premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem festivalu u Tribeci. Festival se odvija u New yorku od 22. travnja do 3. svibnja, a središnji dio festivala rezerviran je za premijeru dokumentarca 'When We Were Beautiful' ('Kad smo bili divni'). Ovaj film Phila Griffina prati poznatog rockera na njegovoj svjetskoj turneji s bendom, nazvanoj 'Lost Highway'. Koncerti su snimani 2008., kada je to bila jedna od prilika da se proslavi četvrt stoljeća rada glazbenika koji je hard rock približio pop mainstreamu.  


Jon Bon Jovi imao je čast gostovati i u 'Seksu i gradu'.

Jon Bon Jovi okušao se i u holivudskoj karijeri, ali tu nije stekao naročitu popularnost. Nastupi u filmu poput 'Podmornice U-571' nisu mu doveli nove obožavatelje, pa za razliku od Stevena Seagala, nikad na Hrvatskoj televiziji nije doživio čast da mu filmove puštaju u ciklusu 'Filmske večeri s...' No, eto - barem je dobio čast biti predmet filma, iako je očito riječ o klasičnom koncertnom filmu koji služi da dodatno promovira pop-zvijezdu. Prije par godina Bon Jovi je pjevao na otvaranju Tribece, a sada mu vraćaju uslugu - možda jednom na njujorškom festivalu predstavi i film koji je režirao.

Komentari

Nema komentara.