Filmska lica muzikalnog uha - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Filmska lica muzikalnog uha

Filmska lica muzikalnog uha

Guy Ritchie ide u glazbeno-ugostiteljske vode, snimaju se 3D Beatlesi, a Jackie Chan radi mjuzikl o samome sebi!

s.p. 13.01.2010 0 komentara

Filmska lica muzikalnog uha

Redatelj Guy Ritchie odlučio je lansirati glazbenu etiketu Punchbowl Recordings za koju će snimati njegov omiljeni Punchbowl Band. Riječ je o kućnom bendu londonskog puba koji se zove - iznenađenje - Punchbowl! U ožujku 2008. Ritchie i Madonna su kupili tu krčmu za 2.5 milijuna funti, a nakon razvoda Ritchie se uspio izboriti za puno vlasništvo i sada namjerava izgraditi pravi brand. Ritchie navodno namjerava izgraditi i pivovaru koja će proizvoditi Punchbowl pivo, a Punchbowl Band će mu dobro poslužiti za promociju jer svira irsku glazbu koju vole sve pivopije. Bend je inače svirao i za soundtrack zadnjeg Ritchiejevog filma 'Sherlock Holmes', njihov debi album izlazi 1. ožujka, a već nagađamo tko bi im mogao režirati video spotove!


Peter Serafinowicz u ulozi Ringo Starra, neshvaćenog filmskog skladatelja.

Pri kraju je odabir glumaca za obradu Beatles filma 'Yellow Submarine' Roberta Zemeckisa, a najizgledniji kandidati su britanski glumci. Cary Elwes ('Božićna priča') bi trebao glumiti ulogu Georgea Harrisona, TV glumac Dean Lennox Kelly oponašat će Johna Lennona, Adam Campbell ('Epic Movie') bit će Ringo Starr, a Peter Serafinowicz ('Noć glupih mrtvaca') će imitirati Paula McCartneya. Serafinowicz je inače rođen u Liverpoolu, a taj komičar poznat je po tome da odlično oponaša članove Beatlesa, pa će mu ova uloga odlično sjesti. Bez brige, neće trebati svirati jer će glazbu izvoditi Beatles tribute band Fab 4, a redatelj Zemeckis već je napisao scenarij i sprema se napraviti taj film u 3D-u.

Muzika.hr objavljuje da će Jackie Chan uskoro napisati - autobiografski mjuzikl! Radni naslov je 'I Am Jackie Chan: The Musical', a Chan kaže da se na to odlučio jer je 'od djetinjstva obožavatelj američkih mjuzikla'. Priča bi, očito, trebala prepričati Chanovu karijeru i pokazati kako je postao uspješna akcijska zvijezda. Vjerujemo da će gipki Jackie znati dosta o koreografiji, a ako zatreba kaskader u tom mjuziklu - on će sigurno uskočiti!

Komentari

Nema komentara.