Factumovo najbolje na DVD-u - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Factumovo najbolje na DVD-u

Factumovo najbolje na DVD-u

Vrh vrhova HR dokumentaraca, sve Factumova djeca, od sada možete uživati i na DVD-u. Ako ste dovoljno mudri, možda vam neki naslov i poklonimo!

m.n. 02.06.2005 0 komentara

Factumovo najbolje na DVD-u

Ukoliko se u utorak, 31. svibnja, negdje oko 18:00 sati niste našli u Profilovom Megastoreu, dozvolite nam da vas obavijestimo da je u naznačeno vrijeme i mjesto uz simpatičnu čašicu razgovora upriličeno predstavljanje prva četiri DVD izdanja filmova iz Factumove produkcije. Da o najznačajnijoj nezavisnoj dokumentarističkoj produkciji u Hrvatskoj sve znate, ne sumnjamo :)

Na DVD izdanjima koja Factumovci žele učiniti dostupnima široj publici (budući da to ne učiniše domaće televizije) našla su se tako četiri uspješna i nagrađivana filma – 'Lora-svjedočanstva' Nenada Puhovskog, 'Sve o Evi' Silvestra Kolbasa, 'Peščenopolis' Zrinke Matijević-Veličan te 'Sve 5!' Dane Budisavljević.

Osim što apsolutno morate vidjeti ova vrijedna ostvarenja o kojima smo vam već mnogo pisali, veselit će vas da u Profil Megastoreu i u dragoj nam Booksi navedene naslove možete nabaviti po sasvim pristojnoj cijeni (74 kune!!!), a ukoliko budete strašno mudri i pametni te odgovorite na dolje navedena pitanja, mogli biste na svoju kućnu adresu dobiti jedan od četiri naslova koji velikodušno dijelimo.

Izmozgajte nam:
1. Koliko je filmova do sad izašlo ispod Factumovog britkog čekića?
2. Tko je spiritus movens iliti osoba na čelu Factuma?
3. Što je primarna vokacija Silvestra Kolbasa?
4. Tko je glavna junakinja Daninog filma 'Sve 5'?

Nakon mozganja, cijenjene nam odgovore pošaljite na info@filmski.net, s vašom adresom i punim podacima (po mogućnosti). Nakon dva tjedna možete očekivati i dobre vijesti ;) I gledati Factumove filmove, afkors!

Dobitnici(ice) su:
Nataša Pejović, 'Sve o Evi', r. Silvestar Kolbas (pročitaj interview)
Lana Kosovac, 'Pešćenopolis', r. Zrinka Matijević Veličan
Mladen Josipović, 'Lora: Svjedočanstva', r. Nenad Puhovski (pročitaj interview)
Dubravko Slunjski, 'Sve 5!', r. Dana Budisavljević (pročitaj interview)

Komentari

Nema komentara.