Govance na DVD-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Govance na DVD-u

Govance na DVD-u

Bez ikakvih vulgarnih insinuacija, svečano vas obavještavamo da sada možete kupiti DVD izdanje sa animiranim filmom u kojem je u glavnoj ulozi simpatično govance.

26.03.2004 0 komentara

Govance na DVD-u

Sada možemo slobodno reći: neki su filmovi doista sranje, ali korejski animirani film 'Doggy Poo' je film o… tome. Ako za Japance mislimo da su ludi (u pozitivnom smislu, valjda) i divimo se njihovoj animaciji, za Koreance moramo reći da su još luđi i još bolesniji i diviti se njihovoj sposobnosti produkcije nama praktički nezamislivih ideja.

No da ne mislite da smo vam počeli reklamirati nekakav 'šajse video', dovoljno je reći da se ovaj izuzetno popularni i nagrađivani film temelji na bestselleru za djecu koju potpisuje Jung-Saeng Kwon. Film je nagrađen 2003. godine na Anime Festu u New Yorku i u Tokyu na Int’l Anime sajmu.

Kao što iz slike možete vidjeti, Doggy Poo je ipak malo sofisticiranije dizajnirani drekec od degutantnog Mr. Hankyja iz 'Southparka', a rađen je adekvatnom tehnikom animacije gline. Režiser Oh-Sung Kwon uvodi nas u život i događaje jedne svježe ispuštene hrpice psećih fekalija koja brzo nauči kako baš i nije najprihvaćenije stvorenje na svijetu. U društvu komada zemlje, koji je pao sa nekih kola u prolazu, Doggy Poo shavaća koji je smisao njegovog postojanja.

Govance i prijatelj list

Na DVD-u, koji je sinkroniziran na engleski, a ima i titlove na istom jeziku, nalazi se i 80 minuta dodatnog materijala pa možete saznati sve o nastajanju ovog, moramo priznati, simpatičnog malog gov… lika. No ni to nije sve! Uz DVD dobit ćete i slikovnicu u mekom uvezu i originalni sountrack sa 15 pjesama. Ako doplatite. Samo se vi smijte, ali činjenica je da je Kwon, kao autor ove priče, 1968. godine dobio prestižnu nagradu za dječju književnost.

No i nama je još uvijek prilično nevjerojatno da se netko uopće sjetio, među svim slatkim stvorenjima na ovome svijetu, biološki otpad prikazati neodoljivim. I što je još luđe, da mu je to i uspjelo.

Komentari

Nema komentara.