Magična zemlja iz ormara konačno na filmu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Magična zemlja iz ormara konačno na filmu

Magična zemlja iz ormara konačno na filmu

Walt Disney Studios bit će koproducent i distributor filma koji će se snimiti po poznatoj priči C. S. Lewisa 'Lav, vještica i ormar'. Zvuči poznato?

02.03.2004 0 komentara

Magična zemlja iz ormara konačno na filmu

Ako i niste čitali niti jednu od knjiga iz serije 'Narnijskih kronika', sigurno se sjećate TV serije, koja se svojevremeno prikazivala i na našoj televiziji. Prva i najpopularnija među sedam knjiga o magičnoj zemlji Narniji, u koju se ulazi putem portala skrivenog u ormaru, pitko je štivo koje će biti pretvoreno u igrani film. Premijera 'Lava, vještice i ormara' očekuje se za Božić 2005. godine.

Režije filma prihvatit će se Andrew Adamson (koji se inače potpisuje pod filmove 'Shrek' i 'Shrek 2'), a ugovorom između Disneya i suradnika Walden Media ostavljene su mogućnosti za snimanje još filmova iz iste serije. Naravno, pod uvjetom da ovaj prvi film uspije.

Zločesta Bijela vještica, Aslan i dječica

Za one koji se ne sjećaju, u ovoj priči 'Narnijskih kronika', četvero djece: Peter, Susan, Edmund i Lucy odlaze iz ratnog Londona na selo, u kuću profesora Kirkea. U igri skrivača za kišnog dana otkrivaju da se u starom ormaru krije prolaz u zemlju Narniju, koju je zločesta Bijela vještica začarala te u njoj već stotinu godina vlada zima.

Naravno, začarana zemlja podrazumijeva i čarobne likove pa se među 'glumcima' nalaze i gospodin i gospođa Dabar, moćni lav Aslan i cijeli niz životinja koje govore. Bit će zanimljivo vidjeti kakvim će se specijalnim efektima Disney poslužiti u realizaciji ovog filma.

http://www.narnia.com

Komentari

Nema komentara.