Sličice, traileri, HOT! HOT! HOT! filmovi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sličice, traileri, HOT! HOT! HOT! filmovi

Sličice, traileri, HOT! HOT! HOT! filmovi

U nastavku pročekirajte novitete u produkcijama koje vam najavismo; fatalnu 'Aeon Flux', strašni 'Dark Water', čarobnu 'Narniu' i neke nove Clarkove klince u 'Wassup Rockers'.

filmski.net 25.05.2005 0 komentara

Sličice, traileri, HOT! HOT! HOT! filmovi

Već se neko vrijeme krčka filmska adaptacija MTVjevog animiranog serijala 'Aeon Flux' čija je glavna protagonistica ZF darkerica, inače zlaćana Charlize Theron, uz iskusniju potporu Frances McDormand. Aeon je glavna operativka Monican pobune koju vodi potonja joj starija kolegica. Zaplet je predvidiv s klasičnim stripovskim elementima, a detalje i male pikanterije slobodno provjerite u prijašnjem tekstu jer nam nije do suvišnoga ponavljanja. Stoga vas i častimo novom fotkom sa snimanja, a obzirom da je film vizualno izrazito nabrijan evo vam još jedan link na kojem ih je cijeli bunt. Ukoliko ste se baš fino zagrijali, poskočite i do službenoga sajta i dodatno si proširite vidike. Trailera još uvijek nema.

Jennifer Connelly, John C. Reilly, Tim Roth, Dougray Scott, Pete Postlethwait plešu onako kako Walter 'The Motorcycle Diaries' Salles svira. Dugometražna se napeta psihološka triler priča 'Dark Water' se ustvari opet!!! naslanja na onu japanskoga porijekla i to od autora 'Ringu'-a. Ovaj put Connelly pokušava svim silama i ekstremnim potezima sačuvati život svoje kćeri. Evo vam link za fotke, na istome možete pogledati i trailer. Imamo puno povjerenje u vas i vaš sud koji će vam pomoći oko dvojbe 'to see or not to see'.

Okonedo Sophie&Aeon Flux

Našu pozivnicu za zemlju Narniu imate već odavno (naslovna divna Zla kraljica Tilda Swinton). Ormar će vas, negdje oko Božića ove godine, zajedno s četvero blizanaca, poimence Peter, Susan, Edmund i Lucy, propustiti u čarobnu zemlju koju nastanjuju divlje i pričljive zvijeri, centauri, divovi, patuljci, ali i zla Bijela kraljica. Kako smo vam već 1, 2, 3, 4 puta pričali o svim divotama i čudnovatostima zemlje Narnije i njenih šarolikim stanovnicima, ponovite gradivo i apdejtate se sa novim trailerom i fotkama . Nemojte propustiti niti službeni site jer su se zaista potrudili.

Za kraj slikovnice ostavili smo lisca Larryja Clarka i najnoviju mu lamentaciju o tim krhkim tinejdžerskim godinama - 'Wassup Rockers'. Priznajemo, slinimo na neviđeno. Volimo Larryjev način pripovijedanja i točka. Nepoznati su se glumci, klinci s ulice, Latinosi iz predgrađa Los Angelesa, odlučili svim silama oduprijeti pošasti hip-hopa i lifestylea koji sa sobom nosi. Punk rok estetika njihova je furka, miroljubivi stav, skejtanje na Nine Stairs-u na Beverly Hillsu i zavođenje bogatih kćeri, maloljetnih, naravno, ili puno starijih teta, naravno… dok im se skalpa nisu poželjeli bogati dečki, a naše junačine dale u bijeg.

Akcija! SAD! Iz vile u vilu, preko pošminkanih travnjaka bogataša… bjež! Nismo uspjeli otkriti koja će točno glazbena podloga vijati uz ovaj 'bijeg' oslonjen na istiniti događaj, ali Clark kaže – eklektično! Glavna je producentica Sharon Stone, a u jednoj od uloga pojavljuje se i legendarna manekenka, prvi supermodel - Janice Dickinson. Ima trailer i nekoliko fotkica.. I još jedan trailer:)

Teaser fotke

Komentari

Nema komentara.