Vanzemaljac na DVD-u! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Vanzemaljac na DVD-u!

Vanzemaljac na DVD-u!

Najsimpatičniji vanzemaljac koji želi uništiti Zemlju i njegov robot prerušen u slatkog psića uskoro će se materijalizirati u vašem DVD playeru. Invader Zim!

24.02.2004 0 komentara

Vanzemaljac na DVD-u!

Puno ime DVD izdanja, koje će se moći nabaviti od 11. svibnja 2004., je 'Invader Zim: Volume 1 - Doom Doom Doom!', a ako do sada još niste gledali niti jednu epizodu ovog odličnog serijala, čitajte pažljivo. Ako ste gledali, svejedno čitajte:)

Na jednoj dalekoj, dalekoj planeti, u carstvu Irkena, važna je veličina, ili bolje rečeno, visina, pa su tako i dvojica najviših stanovnika planete njeni vladari. Iako žude za tim da prošire svoje carstvo, većinu vremena najradije sjede ugodno zavaljeni uz grickalice. No ipak su našli vremena da svojim najboljim vojnicima dodijele zadatke: svatko je od njih zadužen za osvajanje jedne planete.

Veliki crveni i ljubičasti

Naš junak, Zim, nije bio te sreće da se nađe među elitnim vojnicima carstva Irken (on je, naime, jako nizak), ali na njegovo inzistiranje veliki Crveni i veliki Ljubičasti šalju ga na 'specijalnu tajnu misiju'. Ono što Zim ne zna, je da su ga veliki poslali na najudaljeniji planet koji znaju, samo kako bi ga se riješili.

Naravno, taj planet je Zemlja, novi dom neustrašivog Zima, koji je ovu misiju shvatio jako ozbiljno, i njegovog pomoćnika, robota Gira, sastavljenog od dijelova iz otpada i zamaskiranog u neodoljivog psića. Gir najviše voli emisiju o strašnom majmunu i hranu i prilično je lud, što se od jednog disfunkcionalnog robota može i očekivati. Zim se na svoj specifičan način (ne) uklapa među ljude, izaziva pozornost susjeda svojim tehnološkim čudima, roditeljima-robotima, koji često eksplodiraju, ali se time uglavnom nitko ne zamara.

Zimov dom na Zemlji

Jedini koji je svjestan toga da je Zim vanzemaljac je njegov kolega iz razreda, Dib (Zim se prikriva kao školarac), samo što mu nitko ne vjeruje. Osim njegove sestre Gaz, ali ona je previše opsjednuta videoigrama da bi je bilo briga. Uvrnuta priča, još uvrnutiji likovi, bolestan humor, više nego maštovit dizajn i odlična animacija… sve to u trajanju od 270 minuta na prvom DVD izdanju 'Invader Zima'. Može li život biti ljepši? Više o Zimu možete saznati na ova dva fan sitea: jedan i drugi. 

Komentari

Nema komentara.