Grešno slasne vijesti s Istoka - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Grešno slasne vijesti s Istoka

Grešno slasne vijesti s Istoka

U 'Istočnom raju' goli dečki spašavaju cure u nevolji, a novo 'Evanđelje' puno je razbijačine i robota koji vole zaigrati košarku.

s.p. 02.04.2009 1 komentara

Grešno slasne vijesti s Istoka

Japanci uvijek najzanimljivije kombiniraju akciju, tehnologiju i zabavu. Kenji Kamiyama, poznat kao redatelj velikog hita 'Ghost In The Shell: Stand Alone Complex', ekranizirao je zaista zanimljiv film 'Eden of the East' čija je radnja smještena je u 2010. Terorosti šalju 10 projektila na Japan, ali bez žrtava pa uskoro svi zaborave na taj čin. Tri mjeseca kasnije, mlada Saki Morimi odlazi na put u Ameriku, a ispred Bijele kuće upada u navolju. Spašava ju Akira, goli mladić koji ima pištolj i mobitel, ali je izgubio pamćenje...


Trailer za 'Eden of the East', r: Kenji Kamiyama.

Izišao je i trailer za 'Evangelion 2.0: You Can (Not) Advance', novi nastavak popularnog serijala animi. 'Neon Genesis Evangelion' je prvo zaživio kao TV serija, zatim su slijedile filmske ekranizacije. 'Rebuild of Evangelion' je pokušaj nove, alternativne filmske verzije koja je započela s filmom 'Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone'. Sada izlazi i drugi film, 'Evangelion 2.0: You Can (Not) Advance', a nakon toga se planiraju treći četvrti nastavak. Serijal se inače smatra jednom od najboljih animi i nije samo za klince koji vole gledati kako se gigantski roboti tuku i razbijaju sve oko sebe u stilu 'Transformersa'.


Trailer za 'Evangelion 2.0: You Can (Not) Advance', r: Masayuki i Kazuya Tsurumaki.

Za one koje od akcije zanima samo sport, imamo i japansku animu 'Basquash!' koja se bavi košarkom. Hm, nismo znali da Japanci vole košarku - mislimo smo da su ipak preniski za taj sport! Ma, nema problema - u ovom sportskom serijalu koševe zakucavaju roboti! Ovaj sportski SF je prava stvar za kompjuterske geekove - mogu uživati u animama i mirne duše govoriti familiji da se bave sportom!


Trailer za 'Basquash!', r: Shin Itagaki.

Komentari
A: Epyon 27.04.2009 Pogledaj profil

N: anime,
G: animea,
D: animeu,
A: anime,
V: anime,
L: animeu,
I: animeom

Samo prijateljsko upozorenje. :)