Cartman napada Kinu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Cartman napada Kinu

Cartman napada Kinu

Hoće li Cartman spasiti Ameriku od kineskog agresora? Kojeg Southparkovca će silovati? Saznajte uskoro u najluđoj crtanoj seriji ikad.

s.p. 07.10.2008 0 komentara

Cartman napada Kinu

Najnovija, 8. epizoda 12. sezone neuništivog 'South Parka' bavi se moćnim 'neprijateljima' - Kinezima. U epizodi pod naslovom 'The China Probrem' ('probrem', ne 'problem' - aluzija na Azijate koji krivo izgovaraju!), Cartman se mora suprotstaviti moćnom agresoru. Nakon što pogleda ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara, Cartman shvaća da se Kinezi za par dana spremaju izvršiti invaziju na Ameriku. Dok je ostatak Amerike progonjen sjećanjima na tragične događaje, samo Butters stoji zajedno uz Cartmana dok se treba suprotstaviti Kinezima...

U najavi za tu epizodu može se vidjeti i kako Stan i Kyle raspravljaju o tome 'kako je njihov prijatelj bio silovan, a oni nisu poduzeli ništa' (referenca na 'Goniča zmajeva'?). Osim toga, u jednom vrlo kratkom isječku vidimo Cartmana s kojim se nabacuju Kinezi, a sve podsjeća na nedavnu ceremoniju otvaranja kineske Olimpijade.


Cartman doživljava traume od Kineza, 'South Park' – 'The China Probrem'

Očito, slijedi još jedna kontroverzna epizoda nakon koje će slijediti protesti raznih udruga i političara. Opet, 'South Park' je preživio razne velike napade, napadala ga je moćna religijska desnica, bogati scijentolozi zbog kojih ih je napustio jedan zlatni glas iz serije (Isaac Hayes), a sada ga progone i u Rusiji.

Što će se zapravo dogoditi prvo će ove srijede vidjeti američki gledatelji, a onda možete i vi besplatno pogledati tu epizodu na službenom linku 'South Parka' ovdje.

Komentari

Nema komentara.