Ghost in the Shell izdanje na Cartoon Networku i dvd-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Ghost in the Shell izdanje na Cartoon Networku i dvd-u

Ghost in the Shell izdanje na Cartoon Networku i dvd-u

Jedan od najpopularnijih animea ikad dobit će i svoju seriju, a ljubitelji japanske animacije od ovog će ljeta moći uživati u DVD-u s 26 nastavaka ove cyberpunk sage.

13.02.2004 0 komentara

Ghost in the Shell izdanje na Cartoon Networku i dvd-u

Po mnogima ova je saga udarila temelje današnjeg filmskog SF/cyberpunk žanra. Za one koji su propustili film, koji slovi za lektiru za sve obožavatelje animea, priča utemeljena na mangi Masamunea Shirowa prati dogodovštine cyborg bojnice Motoko Kusanagi i kolega iz posebne jedinice 'Section 9', koji se, u ne tako dalekoj budućnosti, hvataju ukoštac s mastermindovima online kriminala.

Uz izvrsne akcijske scene i odličnu glazbu Kenjija Kawaija (koja je pokradena i za špicu 'Hit Depoa'), Ghost in the Shell se odlikuje i inteligentnom pričom koja preispituje neke od osnovnih filozofskih pitanja o odnosu tijela i duše.

Izdavačke kuće Bandai i Manga, zajedno s japanskom animacijskom kućom I.G. već su odradile pokusno prikazivanje serijala na japanskoj televiziji, a serija će se naći i na Cartoon Networku u sklopu noćnog 'Adult Swim' termina. Sam DVD na policama širom svijeta trebao bi osvanuti 27. lipnja.

Više o samom filmu naći ćete na službenom siteu.

Komentari

Nema komentara.