Looney Tunes klasici na DVD-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Looney Tunes klasici na DVD-u

Looney Tunes klasici na DVD-u

Novo sočno DVD izdanje, kompletnog naziva 'Looney Tunes All Stars Volume 1' jako nas veseli iz dva razloga. Jeste li primijetili frazu 'Volume 1'?

02.02.2004 0 komentara

Looney Tunes klasici na DVD-u

Prvi razlog je svakako izlazak ovog DVD-a, koji sadrži 14 klasika iz ranih serijala 'Looney Tunesa', dakle onih najboljih i onih koje najviše volimo. Drugi razlog koji nas čini sretnima poput djece je činjenica da sve što ima volume 1, ima i volume 2, dakle postoji i drugi dio DVD izdanja 'Looney Tunes' klasika.

Chuck Jones i njegovi maštoviti, svima poznati likovi nikad se neće ofucati, a sjećanje na nedjeljno prijepodne kad smo bili klinci i gledali 'Looney Tunese' svakome od nas izmami osmjeh na lice. Nepotrebno je uopće spominjati odličnu animaciju, još bolju režiju i preslatku sinhronizaciju (sad se opet s nostalgijom prisjećamo doba kada je naša sinhronizacija bila jako dobra, za razliku od današnjeg lobotomiziranog recitiranja). I sami znate da ćete uživati u ovim toones-ima, iako ste ih vidjeli po stotinu puta.

Budući da DVD ne bi bio DVD bez posebnih dodataka, na ovom ćete moći uživati u sedam epizoda s komentarima, 45-minutnom filmu o povijesti Warner Brosa, s nekim dosad neviđenim, provokatinim crtićima, 'music only' verzije dvije epizode, slike i posteri i tome slično.

Izlazak je najavljen za 2. veljače 2004., a možete ga i posuditi u nekim našim video-kluibovima.

Komentari

Nema komentara.