Kaj te muči, Njofra 2 - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Kaj te muči, Njofra 2

Kaj te muči, Njofra 2

Cartoon Network oživljava Zekoslava Mrkvu, Patka Dodoa, Mirka S. Zlikovskog i Pticu Trkačicu, i to u dosta izmijenjenom izdanju!

s.p. 23.04.2010 0 komentara

Kaj te muči, Njofra 2

Sprema se nova verzija crtića sa Zekoslavom Mrkvom i ostalim 'Looney Tunes junacima'! Objavljeno je da će Cartoon Network obnoviti animirani serijal Warner Brosa koji je išao pod naslovom Looney Tunes, a poznat je po legendarnim junacima koje obožavaju i Hrvati. Vjerojatno najpopularniji junak je anarhoidni Zekoslav Mrkva, a tu su i neurotični Patak Dodo, te najuporniji kojot na svijetu Mirko S. Zlikovski koji još hvata Pticu Trkačicu, baš kao što mačak Silvestar još uvijek vreba žutog kanarinca Tweetyja!


Zekoslav Mrkva i Patak Dodo u dobroj staroj hrvatskoj verziji!

Plan je da se The Looney Toons Show emitira u polusatnom izdanju, što je samo jedna od kontroverznih novotarija. Zekoslav i Dodo će napustiti šumu i preseliti se u predgrađe puno živopisnih susjeda, likovi će izvoditi pjesme u dvominutnim glazbenim spotovima (?!), a Mirko S. Zlikovski i Ptica Trkačica dobit će novi izgled uz pomoć kompjuterske animacije.

Uh, čudno je da se u vrijeme You Tubea inzistira na duljem trajanju i mijenja originalna koncepcija. Originalni crtići bili su dugi oko 7 minuta i imali su ono najbitnije - odličan scenarij, dobre crtače i vrhunske glasove za sinkronizaciju. Vidjet ćemo kako će se stari junaci snaći kao junaci polusatnog showa, a nostalgičarima preostaje samo da traže stare epizode Zekoslava, po mogućnosti one s genijalnom sinkronizacijom Vladimira Puhala u stilu 'Kaj te muči, Njofra?'

Komentari

Nema komentara.