Animirani prolog filmu Van Helsing - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Animirani prolog filmu Van Helsing

Animirani prolog filmu Van Helsing

Universal je za 11. svibnja 2004. najavio izlazak DVD-a "Van Helsing: The London Assignment", animiranog filma koji započinje priču koja će se nastaviti u istoimenom igranom filmu.

20.01.2004 0 komentara

Animirani prolog filmu Van Helsing

Za one koji su gledali izvrsni anime serijal "Helsing" i nestrpljivo očekuju film koji je najavljen za 7. svibnja 2004., ovaj će DVD biti prava poslastica. Režiser i producent igranog filma, Stephen Sommers i Bob Ducsay isti su posao preuzeli i na ovom animiranom filmu, a glumac filma, Hugh Jackman, poznat i kao Wolverine iz filma "X-men", posudio je svoj glas jednom od likova u animiranom DVD izdanju.

DVD je opremljen i mnogim dodacima, među kojima su intervjui s glumcima i filmskom ekipom i detaljan pogled na impresivne specijalne efekte "Van Helsinga". Foršpan za film možete pogledati na njegovim službenim stranicama www.vanhelsing.net

Anime serijal "Hellsing" (da, ovaj ima dva L), na kojem je utemeljen film, prati događaje vampira zvanog Alucard (pročitajte ime unazad) koji se, unatoč svojim moćima, posvetio ubijanju vampira u službi Integre, šefice organizacije Hellsing. Odlična karakterizacija likova, turobno poigravanje s mitom o Drakuli i poslovično dobre borbe, tipične za Japance, razlozi su da pogledate originalnu seriju.

Komentari

Nema komentara.