Povratak Chefa u South Park - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Povratak Chefa u South Park

Povratak Chefa u South Park

10. sezona South Parka počet će epizodom 'The Return of the Chef' iako je Isaac Hayes, glas kuhara, demonstrativno otišao iz serije jer se ruga scijentologiji.

i.p. 27.03.2006 0 komentara

Povratak Chefa u South Park

Isaac Hayes je otišao iz serije, ali Matt Parker i Trey Stone ipak ne daju da lik kuhara iz školske kantine ode samo tako olako, osobito jer su se s Hayesom, koji tvrdi da je u scijentologiji pronašao mir i totalnu duhovnu slobodu, razišli u svađi zbog opetovanog izrugivanja iste u serijalu. Parker i Stone uzvratili su jednakom mjerom izjavivši kako nije imao problema kad se trebalo rugati drugima, ali je naglo postao preosjetljiv kad su se htjeli narugati scijentolozima.

Nije objavljeno tko će kuharu davati glas na početku nove sezone, no priča se da su Parker i Stone u toj prvoj epizodi montirali rečenice iz Hayesovih prijašnjih sinkronizacija, vjerojatno da ga još više naljute.

South Park i scijentologija ne vole se poodavno. Animirana satira najviše im se zamjerila epizodom u kojoj su se narugali najslavnijem scijentologu Tomu Cruiseu. Štoviše, sam Cruise navodno je nedavno uspio spriječiti repriziranje te epizode ucijenivši producente kompanije Paramount Pictures, koja producira oba projekta, da neće odraditi promociju filma Nemoguća misija 3 ako dopuste emitiranje te epizode.

Povuci potegni priča sa Southparkovcima nastavlja se... Na naše zadovoljstvo!

Komentari

Nema komentara.