Najbolji  DVD–i - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Najbolji DVD–i

Najbolji DVD–i

U Los Angelesu je 2. prosinca održana dodjela nagrada DVD Exclusive Awards, čiji žiri broji 600 članova Akademije, filmaša, TV i DVD producenata.

09.12.2003 0 komentara

Najbolji  DVD–i

Sa zadovoljstvom vam prenosimo neke od rezultata jer među pobjednicima su dragi nam animirani filmovi i igrani filmovi koji se ne srame bogate računalne animacije.

Već dobrano nagrađivani Finding Nemo (Disney/Pixar) osvojio je tri nagrade: za dizajn menu-a, za igre i interaktivne sadržaje i za izbačene scene i blooperse ('gafove' sa snimanja).

 

Lewa...

 

101 Dalmatians II (Buena Vista) okitio se sa pet nagrada, među kojima su nagrada za najbolji animirani film, za najbolju režiju i montažu. Nagradu za najbolje vizualne efekte osvojio je animirani film zasnovan na impresivnim LEGO figurama Bionicle: Mask of Light (LEGO/Miramax/Buena Vista), čiji dizajn vas jednostavno tjera da nekontrolirano trošite novac. Inače, ovo je tek prvi u planiranom nizu filmova baziranom na Bionicle likovima i priči.

 

i Jaller samo su mali dio Bionicle ekipe.

 

Nagradu za sveukupno najbolje oblikovanje DVD-a za novi film nije mogao dobiti niti jedan drugi DVD osim The Lord of the Rings: The Two Towers Special Extended Edition (New Line Home Entertainment), koji nam ponovo pruža sate i sate pravog blagoslova za oči.

 

Andy Serkis, baza za poremećeno animirano fantasy biće. Uočavate li sličnost? 

Komentari

Nema komentara.