Christian Slater je Igor - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Christian Slater je Igor

Christian Slater je Igor

Mali grbavi pomočnik ludog znanstvenika dobio je poznati glumački glas.

d.g. 08.03.2005 0 komentara

Christian Slater je Igor

Nakon posljednjeg filma, kompjuterskom igrom inspiriranog 'Alone in the dark', Christian Slater dobio je glavnu ulogu Igora u kratkom filmu 'Igor: Unholy Frijoles’ koji služi kao prethodnica cijelovečernjeg 3D animiranig filma jednostavnog i predvidljivog imena ‘Igor’. Nakon borbe s kompjuterski generiranim čudovištima, odlučio je i sam postati komjuterski animirani lik u ovom svojevrsnom teaseru filma najavljivanog za 2007. godinu.

Kako smo o filmu već pisali evo samo mala podsjetnica onima koji su zaboravljivi ili pak lijeni kliknuti na link za stari tekst. Glavni lik je naravno sam Igor koji je rođen u malom mjestu u dalekoj i mračnoj zemlji Malariji gdje kao takav još od rođenja nema izbora nego postati pomočnik lokalnog ‘celebritya’ u liku tipičnog ludog znanstvenika. Međutim naš mali grbavac nije zadovoljan onime što mu je sudbina namijenila, a sanjajući da jednog dana i sam postane veliki znanstvenik, odlučuje se za kreiranje najvećeg ‘ludog’ projekta svih vremena i pobjedu na godišnjoj smotri ludih znansvenika...

I ovaj kratki film, ali i cijelovečernji kreirao je Chris Mckenna (American Dad) dok je glavni producent veteran animacije Max Howard koji je radio na Disneyevim hit filmovima ‘The Lion King’, ‘Aladdin’, ‘Beauty and the Beast’, ‘The Little Mermaid’ i gomilu drugih. Što se tiče referenci ova dvojica, kao i ostatak ekipe, imaju ih i previše tako da je zasigurno filmu zagarantirana kvalitetna produkcija i visok nivo animacije. U svakom slučaju jedva čekamo vidjeti ovaj kratki film dok iščekujemo nekako daleku 2007. godinu i cijelokupni finalizirani proizvod.

Komentari

Nema komentara.