Cast update za štrebere 2 - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cast update za štrebere 2

Cast update za štrebere 2

Iako je dobar dio filmske svite odavno na odmoru, neki ipak imaju jesen na umu. Al Pacino, Steve Buscemi, John Cleese, Jay Leno i Andy Serkis su najagilniji.

m.n. 19.07.2005 0 komentara

Cast update za štrebere 2

Dragi naši, Al Pacino će se uhvatiti forenzike i već prepoznatljivih trademark policijskih perverzija. Riječ je o naslovu '88 Minutes' gdje će u režiji Jona Avneta stati u cipele forenzičkog psihijatra, FBI-evog zaposlenika, koji ima naslovnih 88 minuta da spasi svoju premilu kožu. Napeticu je ispisao scenarist Gary Thompson, a zanimljiv je podatak da je sam Pacino jedan od idejnih inicijatora projekta. Snimanje počinje u Vancouveru negdje sredinom listopada, a Pacino bi tako mogao prikupiti još malo posha koji mu je i prijeko potreban. Naime, mediji šuškaju da je u vezi s Elle MacPherson.

Kameleonski Andy Serkis aka Golum aka gorila se prema Comingsoonu zajedno sa Stephenom Fryem priključio nabudženoj ekipi 'Stormbreakera', novog teen špijunca o kojem smo vam tek nedavno pisali. Serkis će uz Ewana McGregora, Mickeya Rourkea, Sophie Okonedo i Aliciu Silverstone zaigrati Mr. Grina, deformiranog potrčka glavnog nasilnika, dok će se Fry pojaviti u ulozi kreatora egzotičnih gadgeta za tajnu MI6 službu.

O 'Igoru' također svašta znate. No dobro, barem da je riječ o animiranom kratkišu 'Igor: Unholy Frijoles' koji je ustvari preteča dugometarskog 'Igora' koji tek ima biti snimljen. Da će Christian Slater svoje glasnice posuditi upravo njemu već vam rekosmo, no novo je da su se ekipi pridružili odreda odlični Steve Buscemi, John Cleese i Jay Leno. Luckasti će Buscemi svoj glas dati Scamperu, super-inteligentnom i sarkastičnom laboratorijskom pokusnom kuniću, Paytonovac Cleese će ozvučiti Dr. Glickensteina, zlog znanstvenika i Igorovog šefa, dok će Leno biti Brian the Brain. Kratkiš u režiji Fila Barlowa možemo očekivati tek sljedeće godine.
Komentari

Nema komentara.