Igor, potencijalni zli znanstvenik - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Igor, potencijalni zli znanstvenik

Igor, potencijalni zli znanstvenik

Ako ste se u zemlji Malariji rodili s grbom na leđima, osuđeni ste na to da postanete Igor.

09.09.2004 0 komentara

Igor, potencijalni zli znanstvenik

Malarija je jedno od onih mjesta koje viđamo u horor filmovima - tamo konstantno sijevaju munje i rađaju se grbava djeca, koja baš i nemaju prava birati svoje životno zvanje, nego su osuđeni na to da postanu Igori, pomoćnici jednog od brojnih ludih znanstvenika. Ovi posljednji su, pak, prave zvijezde sela u kojima žive, a posao su im zli izumi koji uključuju svakakve smrtonosne zrake, strojeve koji proizvode potrese, biljke ljudožderke i ostale slatke stvari.

Sav trud i muka ovih genija usmjerena je na pripreme za godišnji 'evil science fair', sajam na kojem se bira najbolji ludi znanstvenik. Naš Igor nije kao svi drugi Igori. On ima ambiciozne snove da i sam jednog dana postane ludi znanstvenik, pobijedi na zlom sajmu i osvoji srce lokalne vještice Gretchen. Ova se nemoguća misija u jednom trenutku pretvorila u ostvarivi plan, naime nakon smrti Dr. Glickensteina, Igorovog zlog gospodara, sve je postalo moguće.

Uz pomoć proizvoda Dr. Glickensteinovih eksperimenata, među kojima su Brian, mrzovoljni mozak u staklenci i Scamper, deprimirani zec koji je vraćen iz mrtvih, Igor stvara naj-zli izum ikad: ogromno, ružno biće nevjerojatne snage. Buahahahaha!! Uz jedan manji problem - to zlo, ogromno, snažno biće, koje je ispalo ženskog spola, zapravo je najumiljatije biće na svijetu. Koje želi postati glumicom. I tako se naš Igor mora dobro pomučiti kako bi je pretvorio u izum koji će mu donijeti glavnu nagradu na zlom sajmu, a u cijeloj toj priči jadničak shvaća kako puno lakše biti Igor nego ludi znanstvenik.

Nažalost, od slika iz filma vam ne možemo ponuditi ništa više od postera koji gledate, iz jednostavnog razloga što je ovaj računalno animirani film tek u fazi dizajna likova, a njegov se dolazak u kina očekuje negdje u 2007. godini. Ono što je još zanimljivo napomenuti je da je Exodus Film, studio koji radi film, za izvršnog producenta unajmio poznatog Maxa Howarda, koji je te poslove dosada radio za Disney i Warner Bros. Njegovi prsti bili su upetljani u Disneyeve filmove 'Who Framed Roger Rabbit', 'The Little Mermaid', 'Beauty and the Beast', 'Aladdin', 'Pocahontas' i 'The Lion King', a kao predsjednik Warne Bros. Feature Animation odjela, nadgledao je nagrađivani animirani film 'The Iron Giant' i popularni 'Space Jam'.

Sve skupa, izgleda i zvuči obećavajuće.

Komentari

Nema komentara.