Tko to piše kakicom po zidu? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tko to piše kakicom po zidu?

Tko to piše kakicom po zidu?

Christian Slater oživio je na kazališnim daskama lik Jacka Nicholsona iz 'Leta iznad kukavičjeg gnijezda'. Dečko je dokazao da mu glumiti nije bilo teško.

09.09.2004 0 komentara

Tko to piše kakicom po zidu?

Filmski klasik i Oskarovac iz 1975., Miloš Formanov 'Let iznad kukavičjeg gnijezda', iznjedrio je maestralnu glumačku izvedbu tate svih mainstream frikova – Jacka Nicholsona. Za one koji ne znaju, Nicholson aka Randle Patrick McMurphy u filmu, pokušava izbjeći zatvorsku kaznu pretvarajući se da je lud pa stoga završi na psihijatriji gdje započinju prave nevolje.

Trideset godina kasnije, još jedan zločesti hollywoodski dečko, Christian Slater, koji nam ipak nije drag kao Nicholson, pokušao ga je imitirati, ali u kazališnoj verziji. Zlobnici, a i mi među njima, slatko smo se prisjetili da mu to zasigurno nije bilo teško jer se dečko ipak dokazao da može i on biti malo lud.

Ciljamo na događaj od prije nekoliko godina kada je i inače problematični Slater (opetovana uhićenja, nošenje oružja, kokain, heroin...) uhićen zbog optužbi za konzumaciju droge i njegovo, blago rečeno, podivljalo ponašanje koje je potom uslijedilo.

Cijela se ne-zgoda desila u kazalištu, Slater se grčevito opirao uhićenju čak je, i nakon što je porazbijao gomilu ogledala i namještaja, uspio pobjeći. Dečki u plavom ipak su ga sustigli u toaletu gdje je, potpuno urokan, vlastitom kakicom ispisivao po zidu – poop (govno).

Tko se zadnji smije, posljednji se smije:) Predstava je premijerno prikazana u Edinburghu početkom kolovoza, a Slater je za svoju izvedbu okitio samim lovorikama. I predstava se seli unaokolo, prošli tjedan je oduševila i londončane na West Endu. Kažemo vam, dečko ima iskustva!

ps. posljednji glumac koji je igrao McMurphyja u kazalištu bio je Gary Sinise:)

Komentari

Nema komentara.