Tko je tko u Igoru - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Tko je tko u Igoru

Tko je tko u Igoru

Friško su objavljena glumačka imena koja će uz Christiana Slatera davati glasove likovima u Exodusovom prvijencu 'Igor: Unholy Frijoles'.

d.g. 24.07.2005 0 komentara

To su redom: Steve Buschemi, montipajtonovac John Cleese i američki Joško Lokas- Jay Leno. Za sada su svi oni predviđeni za nastup u kratkometražnoj najavi filma 'Igor' koja se sprema uskoro ugledati svijetlo dana. Taj potez je uvjetovan načinom na koji se producira cijeli projekt, a to je bez ikakve pomoći velikih studija i sličnih donacija. Producentska kuća Exodus jedna je od prvih velikih nezavisnih animacijskih kuća, sa trenutnim fondom od 50 milijuna dolara planira proizvesti, uz 'Igora', još i 'The Hero of Color City' i 'Amarillo Amarillo'.

Hoće li uspjeti u svojoj namjeri najviše ovisi upravo o ovom filmu, stoga ne čudi ovakva zvjezdana podjela uloga. Kao mali podsjetnik na film samo ćemo reći da se ovdje radi o životu jadnog malog grbavca pod imenom Igor (Christian Slater) koji se želi osloboditi pomočničkog posla u laboratoriju ludog znanstvenika Dr. Glickensteina (John Cleese). Kako mu je život stvarno težak on se odlučuje izvući iz svoje nevolje kreiranjem samostalnog 'ludog' projekta.

Uz njih dvojicu laboratoriju im uljepšavaju dane još dva bizarna lika; Scamper (Steve Buschemi) genetski modificirani zec kojeg je Igor vratio u život nakon što je završio pod kotačima jureće kočije. Ni njemu nije lako, iako višestruko inteligentniji od ostalih on je beskonačno sarkastičan i pesimističan opsjednut čudnim tragovima kotača na svom trbuhu. Na sve to sa prezirom gleda mrzovoljni mozak u staklenci Brian kojeg glumi popularni talk show voditelj Jay Leno.

Na službenom sajtu još uvijek nema nikakvih novih podataka niti fotki ili ne daj bože trailera... Tako da, ako baš ne morate, ne gubite vrijeme na klikanje, ali budite sigurni da ćemo vas o bilo kakvim promjenama ove, ipak  prilično neprofesionalne, situacije promptno obavijestiti. 

Komentari

Nema komentara.