Kristijane, pa ne opet!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kristijane, pa ne opet!!!

Kristijane, pa ne opet!!!

Postoje svakakvi načini stres managmenta. Christian Slater odabrao je em bizaran, em s druge strane zakona. Pipkanje guza slučajnih prolaznica njegov je trik.

m.n. 01.06.2005 0 komentara

Kristijane, pa ne opet!!!

Christian Slater, enfant terrible za koje gotovo pa sigurno možemo ustvrditi da ima žešćih psihičkih problema opet je u kaši. Nakon alkoholiziranja, drogiranja, agresivnih ispada i činjenice da ga je tukla vlastita žena, Slater je na prilično grub i nemilosrdan način uhićen u utorak u New Yorku.

Razlog takvim radikalnim mjerama nije nimalo prozaičan – navodno je, pod utjecajem određenih opojnih sredstava, malo drpao iliti šlatao zgodne tete po newyorkškim ulicama. Kao, šetao bi nehajno po ulicama po najvećoj gužvi, napikirao si neku dobru tetu pa prislonio svoju prljavu ručicu na njezin uzavreo guz.

Sumnja se da je to zbog adekvatnog arousala učinio nekoliko puta, sve dok se jedna od opipanih nije pobunila. Naime, dotična je smatrala da je diranje njezine stražnjice privilegija njezinog muža, te je dignula pozamašnu graju.

Newyorška policija je odmah reagirala tako da je Christian već unajmio odvjetnika. Uhićenje je za slavnog glumca kojeg oduvijek bije reputacija problematičnog bilo prilično nelagodno, pa se uz psovke (stalno je vikao BULLSHIT!!!) prijetio da će nakon razjašnjenja cijele situacije tužiti sve po spisku.

Ipak, nakon što su svi dali izjave u postaji, čini se da je Christian guzicu tuđe žene dodirnuo nakon žešće svađe sa sadašnjom djevojkom. Ne zna se da li s namjerom relaksacije ili pak osvete. Sastanak kod suca zakazan je za 14. lipnja.

Komentari

Nema komentara.