Ralph Bakshi: DVD izdanje - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Ralph Bakshi: DVD izdanje

Ralph Bakshi: DVD izdanje

The Digital Bits Rumor Mill objavili su DVD izdanje radova Ralpha Bakshia, Wizards.

19.11.2003 0 komentara

Za Ralpha Bakshia svojedobno se èulo kad je napravio Fritz The Cat, animirani film temeljen na uspje¹nom underground stripu Roberta Crumba, zatim animiranu verziju Lord of The Rings, te u zadnje vrijeme kad je iza¹ao njegov, ne ba¹ uspje¹ni, filmski poku¹aj koji kombinira glumu i animirane dijelove, Cool World.

No, svejedno Bakshi ostaje interesantan lik na undergorund sceni, a The Digital Bits Rumor Mill objavio je da æe se na DVD-u Wizards, naæi i audio komentari uz njegov istoimeni film iz 1977. Mark Hamillov glas iz Wizardsa, koji je upravo te godine ipak snimio i malo uspje¹niji film Star Wars i "kreativne" tehnike uzimanja kadrova iz drugih filmova poput Zulu ili Patton, koje æe Bakshi opet iskoristiti pri animiranju Gospodara Prstenova, jedini su aduti ovoga filma.

Kritièari, kao i obo¾avatelji, ne oèekuju da æe ovo izdanje na DVD-u, koje je svojevremeno veæ bilo objavljeno na VHS-u, donijeti bilo ¹to novo, osim da onima kojima je davno rasprodano izdanje bilo nedostupno, pribli¾i sam rad autora.

Komentari

Nema komentara.