Klasici DC Comicsa na DVD-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Klasici DC Comicsa na DVD-u

Klasici DC Comicsa na DVD-u

Animirani Batman i Super Friends po prvi puta će se naći na DVD izdanju. Warner Home Video se konačno sjetio tog pametnog poteza.

12.05.2004 0 komentara

Klasici DC Comicsa na DVD-u

'Batman: the Animated series - Volume One' će se u obliku četiri DVD-a, sa 28 epizoda ove popularne serije ukazati u dućanima 6. srpnja 2004. godine. Uz više od deset sati materijala viđenog na TV-u, na DVD izdanju naći će se i nekoliko bonus filmića: retrospektivni filmić po imenu 'Batman: The Legacy Continues', promo pilot epizoda 'The Dark Knight's First Night', turneja po šišmiševoj špilji i slične stvari. Inače, ova je serija nastala po uspješnim stripovima Boba Kanea, u izdanju DC Comicsa, emitirana je na TV postaji Fox Kids i četiri puta nagrađivana Emmyjem. Cijena ovog DVD izdanja biti će 50 dolara.

Osim dobrohotnog šišmiša, u vašoj bi se DVD kolekciji moglo naći i izdanje legendarne animirane serije 'Challenge of the Super Friends' nastale u studiju Hanna-Barbera 1978. godine i emitirane na ABC-u. Ovo se DVD izdanje, koje također u prodaju dolazi 6. srpnja, sastoji od dva diska, na kojima je skupljeno 16 originalnih epizoda i još nekoliko dodataka: još jedan retrospektivni filmić 'Saturday, Sleeping Bags and Super Friends', Hall of Justice i Legion of Doom biografije itd, itd... Superman, Wonder Woman, Aquaman, Batman, Robin, The Flash, Hawkman, Green Lantern, Black Vulcan i ostatali iz Hall of Justice ekipe mogu biti vaši za samo 30 američkih baksa.

www.dccomics.com

Komentari

Nema komentara.