Naši twitteraši - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Naši twitteraši

Naši twitteraši

Umjesto s Markom, Jankom i Ivanom, twittajte malo s Russellom, Millom, Wesom i Kevinom.

s.p. 06.07.2010 0 komentara

Naši twitteraši

Da, i slavni glumci i redatelji su na Twitteru. Već smo vam javili da su Demi i Ashton kraljevi twitanja, a tajna uspjeha nije samo u fotki Demine guze nego i u stalnom kontaktu sa sljedbenicima i duhovitim komentarima. A evo koga sve možete naći na Twitteru:

1. Kevin Smith - http://twitter.com/ThatKevinSmith
Majstor
za lascivne razgovore je vrlo otvoren i na Twitteru - možete saznati koliko često se seksa sa svojom ženom. Odgovor: dvaput na dan, i pokušava to zadržati kao standard.

2. Wes Craven - http://twitter.com/wescraven
Jedan od onih filmaša koji dobro zna promovirati svoje filmove, trenutačno objavljuje ekskluzivne vijesti o 'Vrisku 4'. Voli raditi kvizove za svoje sljedbenike na Twitteru, pa pripremite sve šalabahtere s detaljnim podacima o 'Vrisku' i svim nastavcima.

3. Russell Crowe - http://twitter.com/russellcrowe
Prati ga glas agresivnog tipa koji ne voli medije, ali na svom Twitteru piše o sebi i svojoj obitelji te je vrlo pristojan i rado odgovara na pitanja.

4. Robert Rodriguez - http://twitter.com/RobertRdz
Nema ga često na Twitteru, ali kad se pojavi - pun je korisnih savjeta za mlade filmaše! Slušajte čovjeka, bar on zna kako uspjeti i kad nemate puno para!

5. Milla Jovovich - http://twitter.com/MillaJovovich
Ako vas zanimaju ženske stvari, pogledajte kakvu vjenčanicu isprobava Milla Jovovich. Ne, još ne planira udati se za zaručnika i redatelja Paula W.S. Andersona već isprobava kostim iz njegovog novog filma, 3D verzije 'Tri mušketira'!

6. Leonard Nimoy - http://twitter.com/TheRealNimoy
Glumac ne voli da ga se poistovjećuje sa Spockom, ali znate li kako pozdravlja ljude na Twitteru? S LLAP - 'Live Long and Prosper' iliti 'Živi dugo i berićetno'!

7. Elizabeth Banks - http://twitter.com/ElizabethBanks
O čemu je protekli mjesec pisala Elizabeth Banks? O Svjetskom nogometnom prvenstvu, eto čemu! Malo o nogometu, a malo o zgodnim nogometašima.

8. Conan O'Brien - http://twitter.com/ConanOBrien
Voditelj 'Tonight Showa' na samom početku priznaje da je 'prije imao show, a sada ima samo Twitter'. Bez brige, ovaj komičar još nije izgubio smisao za humor: ''Sumrak saga: Pomrčina' rastura kino blagajne. Čisto da se zna: bio sam bolesno blijed prije nego je to bilo kul.'

9. Russell Brand - http://twitter.com/rustyrockets
Ako volite nepristojni humor, onda postanite sljedbenik Russella Branda na Twitteru. Osobito ako volite viceve o Nijemcima, Amerikancima, Australcima...

9. Eva Longoria - http://twitter.com/EvaLongoria
Eva na svom Twitteru hvali sve lokacije na kojima ljetuje. Sviđaju joj se gondole u Veneciji, shopping u Madridu, španjolska hrana. Što, još nema pohvala za provod u Hrvatskoj? Čekamo, čekamo...

UPDATE: http://twitter.com/EvaLongoria/status/18180733435

Izvor: Empire

Komentari

Nema komentara.