Novi lica strip junaka - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Novi lica strip junaka

Novi lica strip junaka

Mladi James McAvoy mutirat će u prof. Xaviera u 'X-Menima', a stari Tommy Lee Jones ljubit će mlade cure u 'Kapetanu Americi'.

s.p. 28.05.2010 0 komentara

Novi lica strip junaka

James McAvoy glumit će profesora Charlesa Xaviera u prequelu 'X-Mena'! 'X-Men: First Class' prikazat će kako je prof. Xavier osnovao Akademiju i doveo mlade mutante koje će trenirati, a jedan od glavnih podzapleta je njegova svađa s Erikom Lensherrom, mutantom koji će uskoro postati njegov arhineprijatelj Magneto. Snimanje počinje već ovog ljeta u Londonu, što znači da će uskoro morati pronaći i glumca koji će glumiti mlađu verziju Magneta. Xaviera je dosad uvijek glumio karizmatični Patrick Stewart, pa će McAvoyu biti vrlo teško zamijeniti ga u ovoj ulozi.

A imamo i vijest da će u stripovskom filmu zaigrati i - Tommy Lee Jones! Mlada engleska glumica Hayley Atwell potvrdila je da će njih dvoje zajedno snimati bar jednu scenu u filmu 'The First Avenger: Captain America'. Atwell će glumiti curu u koju je zaljubljen Tommy Lee, pa možemo očekivati i malo 'romantične akcije'. Nadamo se samo da izlet Tommyja Lee Jonesa u svijet ekranizacija stripova neće završiti neuspješno kao njegov sličan pokušaj u 'Batmanu zauvijek'!

Komentari

Nema komentara.