New York - nova Meka za filmofile - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      New York - nova Meka za filmofile

New York - nova Meka za filmofile

Sprema se nova velika strip konvencija, bit će trailera i promocija najnovijih filmova, a od stripova i SF-a nećete moći pobjeći. Raj za FER-ovce!

s.p. 03.04.2008 0 komentara

New York - nova Meka za filmofile

Najiščekivaniji filmski hitovi konačno se predstavljaju publici, ali samo odabranoj. Posjetitelji njujorške strip konvencije Comic Con od 18. do 20. travnja moći će vidjeti pretpremijere filmova kao što su: 'The Incredible Hulk', 'The Spirit' i 'Hellboy 2: The Golden Army'.


'Hellboy 2: The Golden Army', r: Guillermo del Toro, trailer

Na promociji spomenutog filma o Hellboyu pojavit će se stripaš Mike Mignola, glumci Ron Perlman i Selma Blair, te redatelj Guillermo del Toro, od kojeg očekujemo da kaže pokoju informaciju o 'Hobitu' i ostalim potencijalnim projektima. Od stripaša-filmaša pojavit će se i Stan Lee, koji stalno puni naše filmske vijesti. Njemu će biti uručena i prva New York Comics Legend Award, što samo potvrđuje njegov status strip legende. Još jedan kultni stripaš i novopečeni filmaš je Neil Gaiman, koji će se nakon rada na scenariju 'Beowulfa' malo posvetiti i susretima s obožavateljima.
 
Frank Miller i glumica Eva Mendes predstavit će 'The Spirit', a sigurni smo da će i 'The Dark Knight' sigurno napuniti promociju. Kad smo kod stripaških filmova, nismo puno govorili o filmu 'Wanted', iza kojeg stoji novi redatelj u Hollywoodu: Timur Bekmambetov. On je poznat kao redatelj 'Stražara noći' i ostalih filmova iz tog ruskih serijala, a u 'Wantedu' je dobio zahvalan posao da režira glumce kao što su James McAvoy, Morgan Freeman i Angelina Jolie.


'Wanted', r: Timur Bekmambetov, trailer

Jedan od najomiljenijih žanrova stripoljubaca je SF, pa ne čudi da je konvencija dobra platforma za predstavljanje 'X-Filesa 2', o kojem će pričati redatelj Frank Spotnitz i kreator serijala Chris Carter. Lucasfilm će govoriti o svojim turbouspješnim serijalima ('Ratovi zvijezda' i 'Indiana Jones'), a New Line će puštati snimke iz 'Journey to the Center of the Earth', adaptacije knjige Julesa Vernea snimljene kao igrani film u digitalnoj 3-D tehnici.

Bez brige, bit će nešto i za djecu – autori i glumci (sinkronizatori) dolaze na promociju 'Igora', animirane priče o Igoru koji se natječe za prvo mjesto na Sajmu zle znanosti. Osim Igora, predstavit će se i mali, slatki robot Wall-E u istoimenom animiranom filmu o zaljubljenom robotu-čistaču. Puni program možete daunlodati ovdje, a ako ćete kojom srećom posjetiti ovu konvenciju, molimo da nam se javite sa svježim informacijama i pronicljivim komentarima.

Komentari

Nema komentara.