Superman u sado-mazo izdanju - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Superman u sado-mazo izdanju

Superman u sado-mazo izdanju

Tko bi rekao da Superman voli pljeskati Lois Lane po guzi? Izišla je knjiga u kojoj su dokumentirane njegove perverzne avanture, a sprema se i film!

s.p. 18.07.2009 0 komentara

Superman u sado-mazo izdanju

Ako ste gledali 'Čuvare', valjda ste naučili - superheroji imaju bogat seksualni život pod maskama! Ni Superman nije izuzetak - samo treba pogledati što je 1950-tih crtao njegov 'tata' Joe Shuster. Crtač Shuster i scenarist Jerome Siegel izumili su Supermana, ali su ubrzo ostali bez autorskih prava pa je Shuster preživljavao radeći u fušu. 

Nepotpisan je crtao fetišističke stripove u kojem su glavni junaci sličili junacima Supermana, a bavili su se raznim kinky aktivnostima - bičevanjem, vezivanjem i ostalim sado-mazo zanimacijama. Strip je izlazio u alternativnom magazinu 'The Nights of Horror' kojeg su kupovali ljubitelji Bettie Page, a prestao je izlaziti nakon histerične kampanje u kojoj su ondašnji moralisti optuživali stripove da izazivaju porast zločina.

Ovaj strip nije za malu djecu...

Kolekcionar i povjesničar stripova Craig Yoe je godinama kasnije otkrio da ovaj strip odaje Shusterov stil, a da likovi strašno sliče Clarku Kentu i Lois Lane. Stoga je objavio knjigu 'Secret Identity: The Fetish Art of Superman's Co-Creator Joe Shuster' u kojoj je objavio Shusterove sado-mazo stripove, a nedavno je Gotham Group kupio prava za ekranizaciju knjige, pa uskoro možemo očekivati i film o ovoj zanimljivoj priči.

A zanimljivo je i da je Shuster svoje likove oblikovao po poznatim uzorima. Lik Supermana i Clarka Kenta oblikovao je prema poznatim glumcima (Harold Lloyd i Douglas Fairbanks), ali i prema samome sebi, a lik Supermanove cure Lois Lane modelirao je prema curi koja se udala za njegovog partnera, scenarista Siegela. Pa kada vidite sexy strip s junacima koji sliče Supermanu i Lois Lane, možete zaključiti što mu se sve motalo po glavi u stvarnom životu...

Komentari

Nema komentara.