Ljubav je u zraku - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ljubav je u zraku

Ljubav je u zraku

Zeta-Jones ljubi mlađeg, a mladi Shia ljubi New York, baš kao i Scarlett i Natalie. Pirat Johnny Depp plovi u bračnu luku, a kraljica Cate ziba kolijevku.

s.p. 14.04.2008 0 komentara

Ljubav je u zraku

Neki se žene, neki porađaju, a neki samo snimaju filmove o vezama. Catherine Zeta-Jones opet odlazi na teren romantičnih komedija u filmu 'The Rebound', priči o vezi 25-godišnjeg muškarca (Justin Bartha) i njegove susjede koja je samohrana majka (Zeta-Jones). Zanimljivo je da priču o vezi mlađeg muškarca i starije žene režira Bart Freundlich, koji je inače 9 godina mlađi od svoje supruge, glumice Julianne Moore

Dok Angelina Jolie čeka svoju drugu bebu, Cate Blanchett je rodila treću. 38-godišnja glumica je u nedjelju u Sydneyu na svijet donijela sina aristokratskog imena Ignatius Martin Upton. Mali Ignatius ima 3.6 kg i zdrav je kao i sretna mama. A njezin partner iz posljednjeg Indiane Jonesa, Shia LaBeouf, snima 'The Dark Fields' kojeg već nazivaju križancem 'Igre' i 'Kluba boraca'. Njegov lik u filmu počinje koristiti tajni lijek koji ga čini pametnijim, što mu donosi financijski i društveni uspjeh. Ipak, lijek ima i nuspojave, pa Shia počinje drugačije doživljavati vrijeme. Priču magičnog prizvuka režirat će Neil Burger, čiji film 'Iluzionist' upravo gledamo u kinima. 

Uredno počešljani Shia na setu 'New York, I Love You'

Shia se svrstao i na listu glumaca koji vole New York - prava zvjezdana ekipa pristala je glumiti u omnibusu 'New York, I Love You'. Među njima su: Orlando Bloom, Hayden Christensen, Ethan Hawke, Kevin Bacon, Rachel Bilson, James Caan, Chris Cooper, Drea DeMatteo, Maggie Q, Eli Wallach i Robin-Wright Penn. Nakon 'The Other Boleyn Girl', Natalie Portman i Scarlett Johansson će opet surađivati, ali kao redateljice različitih segmenata filma.

Ha, dok kritičari već oštre pera za debije mladih dama, Portmanov nastavlja glumačku karijeru - u novoj verziji 'Orkanskih visova'. Još se ne zna njezin partner u filmu, ali je poznato da će scenarij pisati Olivia Hetreed, koja je Portmaničinoj frendici Scarlett Johansson priredila scenarij za hvaljenu 'Djevojku s bisernom naušnicom'

Odvest ću te na vjenčanjeeee ljuuubavi mojaaaa - kako li ga je samo nagovorila?!?

Obožavateljice Johnnyja Deppa mogu početi očajavati: njihov idol se uskoro ženi. Nakon 10 godina hodanja s francuskom lolitom, pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis, zakazano je vjenčanje 14. lipnja. Par već ima dvoje djece, a iako Johnnyju nije bilo stalo do formalnosti, navodno je Vanessa poželjela da ju Johnny izvede pred oltar u vjenčanici. Uskoro možete očekivati brdo veselih slika po tabloidima i ženskim revijama, a ako nabavimo snimke s prve bračne noći, možda se i mi opet oglasimo s apdejtom.

Komentari

Nema komentara.