Deppu spomenik, Hathaway lončić - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Deppu spomenik, Hathaway lončić

Deppu spomenik, Hathaway lončić

Kusturica ugostio Deppa i podignuo mu spomenik, a Anne Hathaway studenti nagradili  lončićem.

s.p. 15.01.2010 0 komentara

Deppu spomenik, Hathaway lončić

Američka zvijezda Johnny Depp pojavio se na otvaranju srpskog Kustendorf festivala i otkrio - vlastiti spomenik! Kao što smo i najavili, Depp će igrati naslovnu ulogu u Kusturičinom filmu o Panchi Villi, a prije toga odlučio je prihvatiti poziv i doći na ovaj Kusturičin 'privatni filmski festival' koji se održava u Drvengradu na srpskoj Mokroj gori.

Kusturica i inače radi performanse na Kustendorfu, prošle godine je na 'Groblju loših filmova' simbolički pokopao 'Umri muški 4', a ove godine odlučio je otkrio spomenik Johnnyju Deppu kojeg poznaje još otkad je s njim snimao 'Arizona Dream'. Depp je pred brojnim kamerama otkrio spomenik za kojeg su zlobni novinari britanskog Suna napisali da mu baš i ne sliči jer 'dvojnik' izgleda i niži i mlađi od Deppa.

Prošlogodišnja dobitnica lončića je Renee Zellweger.

Depp i Kusturica su javno razmijenili komplimente ('Emir je moj brat', 'Ugostio sam ga bolje nego rođenu mater'), a zatim zajednički uz rakiju i vino proslavili srpsku Novu godinu. Filmofile će više zanimati vijest da je Depp održao filmsku radionicu za mlade redatelje, te da žirijem Kustendorf filmskog festivala predsjedava autorica 'Persepolisa' Marjane Satrapi.

Dok se 'braća' Depp i Kusturica zabavljaju uz alkohol, glumica Anne Hathaway dobit će kao nagradu - zlatni lončić! Hasty Pudding Award svake godine dodjeljuje Harvard University's Hasty Pudding Theatricals - najstarija akademska kazališna družina u Americi. Hathaway je nagrađena za 'doprinos svijetu zabave', tj. za svoje raznolike filmske i kazališne uloge, a dobit će i čast da predvodi paradu koja će se njoj u čast odvijati na ceremoniji dodjele. Nakon nominacije za Oscara - evo pravih filmskih počasti za 27-godišnju glumicu!

Komentari

Nema komentara.