Colin Farrell baš kao Ozzy Osbourne? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Colin Farrell baš kao Ozzy Osbourne?

Colin Farrell baš kao Ozzy Osbourne?

Tko može glumiti napušenog i razularenog Ozzyja? Jednako skandalozni Colin Farrell! No, supruga Sharon bi radije Johnnyja Deppa...

s.p. 06.07.2010 0 komentara

Colin Farrell baš kao Ozzy Osbourne?

Sprema se filmska biografija ludog Ozzyja Osbournea, pa filmaši traže prikladnog glumca poput - Colina Farrella! Objavljeno je da bi Farrella rado izabrali Paramount Pictures i MTV Film, a možete pretpostaviti i zašto.

Ozzy je roker pun skandala koji voli piti, drogirati se, psovati, tući se i ševiti sve naokolo. S druge strane, Colin je glumac pun skandala koji voli piti, drogirati se, psovati, tući se i ševiti sve naokolo. A nije naodmet i to da je zaista dobar glumac koji je pun šarma pa mu gledatelji i osobito gledateljice - sve opraštaju!


Ozzy u intervjuu iz 1982. objašnjava zašto (ne) voli zubima otkidati glave...

No, Ozzy Osbourne ima drugo mišljenje. On bi umjesto Irca Farrella radije uzeo nekog glumca iz svog rodnog grada Birminghama i bitnije mu je da glumac koji će tumačiti njegov lik bude autentičan i ima pravi naglasak. Ozzyjeva žena Sharon očito ima druge, estetske kriterije - ona bi u ulozi svog dragog voljela vidjeti nikog drugog nego - Johnnyja Deppa!

Ozzy je to izričito odbio i kaže da 'ne želi Johnnyja Deppa' ili 'nekoga iz filmova o Hobbitu', što vjerojatno znači da ne želi ljepuškaste glumce poput onih koji su glumili u 'Gospodaru prstenova'. A kako onda izabrati pravog glumca? Ozzy bi rado audiciju u stilu reality showa, a već se zna tko bi bio glavni sudac - žena Sharon!

Komentari

Nema komentara.