Scarlett Johansson voli New York - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Scarlett Johansson voli New York

Scarlett Johansson voli New York

...a da li ga i snima? To se još ne zna, ali se zna da Woody Allen voli i New York i Scarlett, ali neće režirati 'New York, I Love You'.

s.p. 13.03.2008 0 komentara

Scarlett Johansson voli New York

Svašta se priča o Scarlett Johansson, a bogme je viđena i na filmskom setu - ovoga puta kao redateljica, a ne kao glumica. Projekt koji bi trebala raditi je 'New York, je t'aime' ('New York, I Love You'), omnibus kratkih filmova posvećenih New Yorku na jednak način kako su filmaši odali počast Parizu u 'Paris, je t'aime'. Iako su kružile glasine da će jedan od segmenata omnibusa biti i rad Woodyja Allena, redatelj je u intervjuu demantirao te tračeve.

Plan je da 12 raznih redatelja snimi filmove od 5 minuta, a 13. redatelj (Randall Balsmeyer) treba režirati prijelaze između priča, tako da film bude tečan. Umjesto poznatih Njujorčana kao što su Martin Scorsese, F.F. Coppola, Spike Lee i Abel Ferrara, u ovom 'ljubavnom filmu New Yorku' udružuju se ostali, ugledni filmaši kao što su Anthony Minghella, Mira Nair, Fatih Akin, Andrej ZvjagincevPark Chan-Wook i – Scarlett?

Scarlett Johansson i Kevin Bacon - iskusni filmaši u akciji

Tu rođenu Njujorčanku svi vole, pa se pretpostavlja da i producent Emmanuel Benbihy podržava njene... autorske potencijale. Dobra strana je da kao glumica koja počinje režirati ima i iskustva i kontakte s glumcima, pa je očito pronašla pravu osobu za glavnu ulogu – Kevina Bacona. Naime, 23-godišnja ljepotica zamijećena je u punoj redateljskoj spremi kako snima film s Kevinom Baconom na ulicama Brooklyna. Ili možda glumi ulogu redateljice, tko bi ga znao? Premijera filma očekuje se na festivalu u Cannesu, pa onda očekujemo sve odgovore i punu pažnju kritike i publike.

Scarlett inače izdaje i album s obradama pjesama Toma Waitsa, a na jednoj pjesmi surađuje i s Davidom Bowiejem. Sve te promjene u karijeri Scarlett je prokomentirala riječima: 'Ambicija je zdrava, svi uspješni ljudi su ambiciozni, a da bi bio uspješan trebaš biti ambiciozan'. Hm, čini se da je jedan od Scarlettičinih novih poslova i da glumi mudraca – ali tko bi joj zamjerio kaod joj tako dobro pristaju sve uloge.

Komentari

Nema komentara.