Abeceda vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Abeceda vijesti

Abeceda vijesti

Prekopali smo hrpu ovotjednih glumačkih vjestica, tračeva i nadolazećih projekata i sve vam servirali ABC -redom.

z.m. 08.02.2008 0 komentara

Abeceda vijesti

A kao Allen, Woody
Stari newyorški lisac sprema još jedan film o neurotičnom gospodinu u godinama koji se spetlja s mladom curom - gospona će navodno odigrati Larry David (koscenarist Seinfeda), a gospodičnu Evan Rachel Wood. No prije tog novog projekta publika iščekuje premijeru njegovog posljednjeg filma - 'Vicky Cristina Barcelona' - i to posebno zbog vruće lezbijske scene između Scarlett Johansson i Penelope Cruz.

B kao Brolin, Josh
Nakon uspjeha s 'Nema zemlje za starce' ovaj bivši Goonie u podrasloj dobi mogao bi zaigrati u mnogo komercijalnijem filmu – 'Terminatoru 4'. Redatelj McG je za stranicu the213 rekao da bi upravo njega želio vidjeti u naslovnoj ulozi i to pored Christiana Balea kao Johna Connora. Hm, prihvati li Brolin ulogu, čeka ga puuuno sati u teretani…

D kao Douglas, Michael
Izbotoxiranom Michaelu smiješi se glavna uloga u remakeu posljednjeg američkog filma Fritza Langa -'Beyond a Reasonable Doubt' kojeg će režirati Peter Hyams ('Timecop'). Ah, ništa im danas nije više sveto…

E kao Estavez, Emilio
Redatelj filma 'Bobby' (koji večeras otvara Human Rights Film Festival u Zagrebu) ima novi projekt! Nakon politički osviještenog filma, njegov slijedeći projekt bavit će se socijalnom tematikom. 'Public' je drama o knjižnicama koje postaju utočišta beskućnicima i mentalno oboljelim osobama za čije zbrinjavanje nema novaca u američkom državnom proračunu.


'Bobby', trailer

G kao Grand Theft Auto
Ova eksplozivna, nabrijana i  kontroverzna video igra trebala je postati film sa  Eminemom u glavnoj ulozi, ali izgleda da će od svega toga biti jedno veliko 'N kao Ništa'. Rockstar Games navodno nije zainteresiran za ekranizaciju i to zbog toga što je projekt preriskantan. Nije baš da bi to bio film za publiku od 7 do 77.

L kao Ledger, Heath
Autopsija je potvrdila da je mladi glumac preminuo od overdosea, ali čini se – slučajno. Nesretno je iskombinirao lijekove – OxyContin protiv bolova, Valium i Xanax za smirenje te pilule za spavanje. Policija tvrdi da su svi lijekovi bili na recept. Njegov posljednji filmski projekt bio je 'The Imaginarium of Dr. Parnassus' koji će se izgleda ipak nastaviti snimati – nedavno je pokrenut web site za film.

P kao Pippa Lee
Tko?! 'The Private Lives of Pippa Lee' naslov je novoga filma u kojem će glumiti hrpa izvrsnih glumaca. Robin Wright Penn je 50-godišnjakinja koja počinje istraživati svoju seksualnost nakon što doživi živčani slom jer joj se muž (Alan Arkin) spanđao sa mlađom ženskom (Winona Ryder). Keanu Reeves će biti pastuh s kojim će eksperimentirati u seksu, Maggie Gyllenhaal će joj glumiti majku u flashbackovima, Monica Bellucci će biti bivša Arkinova žena, a Julianne Moore spisateljica lezbijka. Wow, jedva čekamo!

Hensonova 'dječica'

S kao Swank, Hillary
Dvostruka oscarovka je nakon niza bezvezih filmova spremna za novi uzlet – u ulozi slavne avijatičarke Amelie Earhart. Ovaj 'ženski film' režirati će Mira Nair ('Monsunsko vjenčanje'), a bavit će se ranim danima Amelijine karijere – kada je postala prva žena koja je preletjela Atlantik. 

T kao tata od Muppeta
Sprema se filmska biografija o Jimu Hensonu, kreatoru najpoznatije lutkarske družine – Muppeta. Iako se proslavio serijalima poput 'Ulice sezam' i 'Muppet showa' Henson nije imao neobičan i preuzbudljiv privatni život, tako da će ovo vjerojatno biti jedna filmska 'laganica' namijenjena mlađoj publici.

V kao Vukodlak
Redatelj Mark Romanek naprasno je napustio snimanje'Wolfmana' pa je nekoliko dana nakon toga cijeli projekt bio u limbu. sada variety javlja da će se ipak nastaviti snimati na čelu s Joeom Johnstonom ('Jumanji', 'Jurassic Park III'). Hm, ne zvuči obećavajuće, ali srećom u glavnoj ulozi ostaje izvrsni Benicio del Toro koji je totalno ufuran u ulogu čovjeka-vuka. 

Komentari

Nema komentara.